Than SKYWALKER
80+
- Reaksiyon skoru
- 151
Aynı broknk ikisi aynı kategoride bile değillerki
Aynı broknk ikisi aynı kategoride bile değillerki
Oraya daha telif gelemdi demek ki ama kaldırıyorlar gibi duruyor.Twitter da duruyor hepsi hala
Bir video da 3080 kullanılıyor, o kadar eski değil gibi bu videolarOraya daha telif gelemdi demek ki ama kaldırıyorlar gibi duruyor.
Karışık zatenBir video da 3080 kullanılıyor, o kadar eski değil gibi bu videolar
Ya reis daha oyunun çıkmasına 2 3 yıl var siz niye şimdi çıkmış gibi konuşuyorsunuz.Mobil oyun gibi bu ne
Usta ciddi söylemedim zatenYa reis daha oyunun çıkmasına 2 3 yıl var siz niye şimdi çıkmış gibi konuşuyorsunuz.
Hem Rockstar Games test için GTX 1060 ekran kartını kullanacağını düşünmüyorum derken başka bir videoda da rtx 2060 var anlamadım vallahi.
Alıntıyı görüntüleYa reis daha oyunun çıkmasına 2 3 yıl var siz niye şimdi çıkmış gibi konuşuyorsunuz.
Hem Rockstar Games test için GTX 1060 ekran kartını kullanacağını düşünmüyorum derken başka bir videoda da rtx 2060 var anlamadım vallahi.
Grand Theft Auto VI sızıntılarının Jason Schreier tarafından tamamen gerçek olduğu onaylandı yeni.rockstarın böyle bir şey çıkartması bence mümkün değil. Rockstarın çıkardığı her oyun kendi döneminde devrim niteliğindedir. Gta 5 motorunu cartını curtunu kullanarak bait atmışlar diye yorumladım.
NE!!!!!! hala inanmıyorsanız yorum yok yeter.İnandırıcı gelmedi.