Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Eray
Yok endişelenmeyin gerçekten GTA VI geliyor insanlar o kadar süredir bu oyunu bekliyor 2 gün sonra şaka gibi fragmanının geleceğine bile inanamıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC ye PS5 ile aynı anda gelirse 1080p FSR veya DLSS açık 8GB Vram kurtarabilir o da belki.
Frame generationla kurtulur diye düşünüyorum vram problemi oyun pc ye ilk geldiğinde çalışsa şükrederiz muhtemelen sonra updatelerle düzeltirler daha optimum yaparlar

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Frame generation yok bu monitörde 43inç alışınca hiç büyük gelmiyor bence benim önerdiğimi alın boyu küçük diye neden kötü ürün alıyorsunuz benim önerdiğim monitör her şeyi ile bundan kat kat iyi ve dediğim gibi hatadan dolayı bu fiyata satılıyor ve en iyi özellik sadece 30 FPS olan her şeyi 60 FPS yapması bile yeter yine de siz bilirsiniz ama ben kesinlikle almaz Samsung M7 43 4K UHD Akıllı Monitörü alırdım.
Hocam ben masada kullanacağım için 43 inç çok fazla gelir gözüme o yüzden. 27-32 inç arasında bir monitör önerebilir misiniz? Benim attığım kötü ise.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Aynı monitörün 32 inch boyutu daha az HDMİ girişi olan versiyonu canım yurdum Türkiye'de daha pahalıya satılıyor ilginç :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
Evet hocam bunu biliyorum ama baya pahalı geldi. Benim attığım monitörün fiyat bandına uyan başka monitör yok mu acaba? Yoksa attığım monitörü alacağım başka bulamadım.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Grand Theft Auto VI ilk fragmanı 1 dakika 31 saniye ile RDR ile birlikte Rockstar Games'in paylaştığı en uzun fragman olacak.
GTA 3: 73 seconds (1:13).
GTA Vice City: 65 seconds (1:05).
GTA San Andreas: 76 seconds (1:16).
GTA IV: 63 seconds (1:03).
GTA V: 85 seconds (1:25).
GTA VI: 91 seconds (1:31).
Bu adamlar hasta bilerek mi yaptılar yoksa denk mi geldi bilmiyorum ama GTA V ile GTA VI fragmanı arasında 6 saniye fark var bu ne :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
Birde hocam rockstar çalışanının oğlu GTA 6 ile ilgili sızıntı yapmıştı onu biliyorsunuzdur.
- Binaların %70'ine girip çıkabileceğiz.
- GTA 5'in iki katı büyüklüğünde haritası olacak.
- 3 Büyük şehir, 4 küçük şehir olacak.
- Haritanın ortasında kocaman göl bulunacakmış.
Bunların doğru olma ihtimali yüksek mi? Bence bunlar gerçek gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,573
Üyeler
161,723
Son üye
Emir45
Top Bottom