Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Baran Çelik
GTA VI ana karakterlerimiz Jason ve Lucia olarak hem erkek hem kadın ana karakter üzerine odaklanan bir hikaye sunacak bence bu iki karakterin baya güzel hikayesi olacak ve tüm GTA serisinde en ilgi çekici GTA VI hikayesi olabilir.
3 karakter olacaktı sanki

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Yükseltilmiş 4K yani FSR ve DLSS gibi düşünebilirsiniz gözünüz çok fark edemiyor yapay 4K ile gerçek 4K yı sadece çok detaylı incelerseniz bulursunuz bunu çoğu oyun kullanıyor zaten.
Anladım hocam 4k 60 hz bir monitör alacağımda o yüzden sordum teşekkür ederim.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
Umut Şener
Xbox Series S de oyun 30 FPS sabit çalışırsa bence ellerini öpüp başlarına koysunlar derim doğru dürüst oyun çalışmıyor Series S konsounda çıktığından beri oyunların çözünürlükleri performansları rezalet 700-800p arasında standardı oldu artık Series S'in. Xbox Series X de tabi çok iyi performans veriyor diyemem aynı şeyin laciverti olarak düşünebilirsiniz her oyunda PS5'in gerisinde kalan patates bir konsol.

Xbox konsolların tek problemleri rezalet performansları da değil zaten bu konumu da detaylı okuyun anlarsınız.
Ben 3800e aldım şimdi 15 bin kesinlikle değmez

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Yok iki karakter odaklı olacak GTA VI.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör alacaksan hangi monitörü alacağını biliyorsun demi eğer bilmiyorsan kesinlikle sana bu monitörü öneriyorum bende kullanıyorum zaten 30FPS çöpünden tamamen kurtulmak ve oyunları gerçek 4K modunda 60 FPS oynamak istiyorsan en iyi monitör bu bundan iyisi yok zaten TR den çok ucuz fiyata satılıyor garip bir şekilde kaçırma derim ucuzken.
Hocam bu monitörü biliyorum ama 43 inç çok fazla geldi bana. Ben buna bakmıştım sizce nasıl?

Top Bottom