Upscale ne demek oluyor hocam?Native 4K Kalite Modunda 30 FPS çalışır Upscale 4K Performans Modunda 60 FPS çalışır.
3 karakter olacaktı sankiGTA VI ana karakterlerimiz Jason ve Lucia olarak hem erkek hem kadın ana karakter üzerine odaklanan bir hikaye sunacak bence bu iki karakterin baya güzel hikayesi olacak ve tüm GTA serisinde en ilgi çekici GTA VI hikayesi olabilir.
Anladım hocam 4k 60 hz bir monitör alacağımda o yüzden sordum teşekkür ederim.Yükseltilmiş 4K yani FSR ve DLSS gibi düşünebilirsiniz gözünüz çok fark edemiyor yapay 4K ile gerçek 4K yı sadece çok detaylı incelerseniz bulursunuz bunu çoğu oyun kullanıyor zaten.
Ben 3800e aldım şimdi 15 bin kesinlikle değmezXbox Series S de oyun 30 FPS sabit çalışırsa bence ellerini öpüp başlarına koysunlar derim doğru dürüst oyun çalışmıyor Series S konsounda çıktığından beri oyunların çözünürlükleri performansları rezalet 700-800p arasında standardı oldu artık Series S'in. Xbox Series X de tabi çok iyi performans veriyor diyemem aynı şeyin laciverti olarak düşünebilirsiniz her oyunda PS5'in gerisinde kalan patates bir konsol.
Xbox konsolların tek problemleri rezalet performansları da değil zaten bu konumu da detaylı okuyun anlarsınız.
Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"
Konsol savaşları bitti Xbox bükemediği eli öptü kazanan PlayStation Xbox artık yavaş yavaş konsol sektöründen ayrılıp Sega gibi 3. parti yayıncı oluyor 15 şubat günü yapılan Xbox'ın geleceği ile ilgili iş güncellemesi sunumunda artık tüm Xbox özel oyunlarının PlayStation ve Nintendo konsollarına...forum.donanimarsivi.com
Hocam bu monitörü biliyorum ama 43 inç çok fazla geldi bana. Ben buna bakmıştım sizce nasıl?Yok iki karakter odaklı olacak GTA VI.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör alacaksan hangi monitörü alacağını biliyorsun demi eğer bilmiyorsan kesinlikle sana bu monitörü öneriyorum bende kullanıyorum zaten 30FPS çöpünden tamamen kurtulmak ve oyunları gerçek 4K modunda 60 FPS oynamak istiyorsan en iyi monitör bu bundan iyisi yok zaten TR den çok ucuz fiyata satılıyor garip bir şekilde kaçırma derim ucuzken.
🔥(30 FPS Tarih Oluyor) 30 FPS Oyunu 60 FPS Yapan Samsung M7 4K Akıllı Monitör🔥
Samsung M7 Motion Plus (Titreme Azaltma) ayarı ile 30 FPS oyundan nasıl 60 FPS olarak görüntü alırsınız başlık ilk okuduğunuzda biraz garip gelse de asında öyle değil bu bahsettiğim olay sadece Samsung M7 Akıllı Monitör ile sınırlı da değil elinizde yeni nesil Samsung veya LG bir TV varsa da...forum.donanimarsivi.com