Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

CupOk

80+ Bronze
hocam o da dolar kurunda kaynaklanıyo tüm hazinedeki parayla TL yerine 6 lı uno selpak tutsaydık allahıma paramız daha değerli kalırdı.
series s ilk çıktığında 5.5k dı. Sonradan 2k fiyat düşüklüğü ile 3 e düştü. Ps 5 in yarı fiyatından neredeyse daha azdı

asko56

80+ Silver
Series s 3.5k iken cidden fp idi ama şuan fiyatı o cihaza değmez

sırf şu hareketlerinden dolayı batmalarını istiyorum rockstarın, ya konsolda güçmü var koskoca canavar gibi makineler dururken ps5 miş xbox mış bunlara cıkartıcaklar diyede görselleride düşürcekler pc oyuncularınıda geciktircekler hep aynı senaryo bıktırdılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya 2025 de çıkıcak bir oyundan bahsediyoruz bu adamlar zaten başka bilgisayara çıkartıp sonra konsollara grafikleri düşürerek portlamaları gerekiyor normalde ama yapmadılar sırf bu sebepten para kazanmak için önce konsola çıkartıyolar çamur görüntülerle ki gta 6 nında bana kalırsa daha önce sızdırılan görüntüleri olsun fragmanı olsun çok üst düzey bir grafiği olmayacak aşikar kaldıki 2025 de 2026 da konsollarında bir üstü çıkacaktır

pc ye çıkmamasının en büyük örnegini dün de gördük adamlar pc ye oyunu getirdigi anca kırarlar hackler ler ve adamlar para kazanamaz o yüzden ilk konsol sonra pc rockstar hep böyle idi siz çok gaza geldiniz

The Semih

80+ Gold
Bu fragmanın PS5 üzerinden kaydedildiği söyleniyor ben zaten konsolda PS den başka bir konsol savunmuyorum çünkü PS hem çok güçlü hem de yazılım ve mimari olarak mükemmel bir cihaz gelelim GTA VI PC'ye çıktığı da zaten yıl 2026 sonu 2027 başı gibi olur PS5 gibi 4K ayarlarda oynamak için o zamanın RTX 5070 mi olur RTX 6070 mi olur ne varsa işe onun ile oynarlar PC'de.
Şunu ilk defa diyorum ss alıp pc de kanıt tutabilirsiniz :D GTA 6 PC ye çıksa bile PS5 Pro + Kaliteli büyük TV ve L koltuk ile tadından yenmez.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
Rockstar Games GTA VI sadece XBOX Series S-X & Sony PS5 çıkaracağız dedikten sonra PC kullanıcıları aynen böyle...

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Elver Alhem
Bu fragmanın PS5 üzerinden kaydedildiği söyleniyor ben zaten konsolda PS den başka bir konsol savunmuyorum çünkü PS hem çok güçlü hem de yazılım ve mimari olarak mükemmel bir cihaz gelelim GTA VI PC'ye çıktığı da zaten yıl 2026 sonu 2027 başı gibi olur PS5 gibi 4K ayarlarda oynamak için o zamanın RTX 5070 mi olur RTX 6070 mi olur ne varsa işe onun ile oynarlar PC'de.

Ve şu an aldığın hiç bir PC PS5 ile yarışmaz çünkü PS5 2031'e kadar destek alacak yani Sony'nin keyfi ne zaman ister ise o zamana kadar oyun gelecek bu cihaza ve gelen her oyunlar yağ gibi çalışacak ama senin bu gün aldığın PC 1-2 yıl sonra doğru dürüst oyun oynatamayacak zaten son çıkan oyunların yüksek sistem gereksinimlerini ve rezalet performanslarını düşünürseniz bu zamanda oyun için PC almak hiç mantıklı değil.
xbox x ps5 den daha güçlü

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Elver Alhem
Aynen paralele evrende öyleymiş bende duydum onu :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
ağır ergen ps fanatiği olduğun belli yaptığın incelemeden her iki konsol oyundan oyuna fark ettiriyor bazı oyunda ps5 daha güçlü kalıyor bazısında series x bazısında aynılar farkda dediğin 2-3fps donanımsal olarak ama xbox series x daha güçlü max 16 yaşın olduğuna eminim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Elver Alhem
Boşa uzatmayalım sana bir şey açıklayacak değilim istersen konum var oku istersen okuma keyfin bilir çok istiyorsan yazdıklarımı Google yaz doğruluğunu kendi gözlerin ile teyit et yani kısaca keyfin bilir neye inanmak istiyorsan ona inan gerçekler ortada.
ağır ergensin ps3 ps5 imde oldu xbox 360 da xbox series s de x de neyin ne olduğunu gerçek zamanlı biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun çeşidi olarak evet ps önde diğer yönlerde aynılar bazılarında xbox önde

The Semih

80+ Gold
Trailer yayınlandıkdan sonra diğer oyun şirketleri 2025 yılında çıkacak oyunları 2026 ya ertelicek olması :D

Top Bottom