Gravix 5a hazır sistem

aybrkko

80+
Reaksiyon skoru
2
merhabalar dün sistem önerisi için bi konu açmıştım az araştırdım ve bi sistemde kafam uyuştu gibi youtubede araştırmasınıda yaptım

bu sistem hakkında düşünceniz nedir genellikle lol valo dışı oyun oynamıyorum ve daha iyi olması için ne gibi özelleştirme yapabilirim

merhabalar dün sistem önerisi için bi konu açmıştım az araştırdım ve bi sistemde kafam uyuştu gibi youtubede araştırmasınıda yaptım

bu sistem hakkında düşünceniz nedir genellikle lol valo dışı oyun oynamıyorum ve daha iyi olması için ne gibi özelleştirme yapabilirim
hocam oncelıkle lol valo dısı oyun oynamıyorsan bu sıstem cebıne zarardan baska bırsey degıl herneyse 120mm sıvı sogutucu dısında sorunsuz okey bır sıstem

ileriye dönük olarak hocam bellı mı olur başka oyunlar ilgimi çeker performansı yüksek olsa bı sıkıntı olmaz bence sıvı soğutucu markasını neyle deiştirsem daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bıde sıvı sogutucu 240mm suan

5070 alıyosan 2k oynaman gerek. Monitörün 2k mı? ve valo lol gibi fps oyunları oynuyosun 1080p tercih etmen gerek o yüzden ekran kartını düşürüp işlemci yükseltmen daha mantıklı. Tavsiyem başka hazır sistemler bakman olucak çünkü gravix de ekran kartını düşüremiyorsun

monitörüm gamepower bul t10 bildigim kadarıyla 1080p monitor
cok bi sıkıntı yaratır mı 2k oynayıp oynamamak olayı nedır yanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bırde sistemin önerdiği monitörlerde 1080p olarak onerdigi icin soruyorm

Geri