GREEN SWİTCH KLAVYE SWİTCH NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,277
Razer Blacwidow chroma klavyem var ve bazı tuşlar artık basmıyor green switch internette bakıyorum 1 atneye 750 tl vs yazmışlar bildiğiniz alabileceğim bir ürün varmı vede değiştirmek icin giriş seviye lehim makinesi yeterli olur mu

Hocam klavyede HOT-SWAP ozelligi yoksa switchler degismiyor diye biliyorum.

Kutusu duruyorsa ustunde yaziyordur buyuk ihtimalle. Bende internetten arastiracagim
kutusu yok cok cok eski bir klavye razer blackwidow chromanın ilk serisi suan version 4 falan 7-8 yıllık klavye

Razer Blacwidow chroma klavyem var ve bazı tuşlar artık basmıyor green switch internette bakıyorum 1 atneye 750 tl vs yazmışlar bildiğiniz alabileceğim bir ürün varmı vede değiştirmek icin giriş seviye lehim makinesi yeterli olur mu
hocam green switch blue switch in razer tarafındaki alternatifi klavyenin boardını söküp arka taraftan switchlerin pinlerinin lehimlerini lehim pompası ile sökmeniz gerekiyor sonra çekince kendisi geliyor zaten switch in motospeed ck 108 klavye aldım switchleri çalışmıyordu bütün hepsini aynı şekilde değiştirdim şu anda sorunsuz hepsi çalışıyor

Geri