Neler Yeni

🔥İndirim GREYWOOD V4 MEKANİK KLAVYE SWITCH 110 ADET VERGİ DAHİL 540 LİRA 🔥🔥

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,727
İsim
Kerem Çavuş
Nasıl yani siyah olan v3, beyaz olan v4 mü ?
beyaz reapoer , siyah graywood olarak konuşuldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keycaps sorun değilde noktalamalara basınca ç, ü ,ö gibi harfler oluyormu yoksa pc den otomatik ayarlıyormu onu tam bilemedim
bilgisayar dili türkçe olduğu için türkçe dizilimdeki nerdeki tuşa basarsan onu yazar , bakmadan yazıyosan sorun yaşamazsın

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tolga
Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum. Ajazz ak820 max flying fish switchli klavye ile aula f75 siyah ve beyaz modellerini satın aldım. Switch olarak hangisinin switchi daha iyi ? Mesela ajazzı kullansam diğerinin switchler daha iyiyse onu takarım gibi düşündüm ve hangi switchin daha iyi olduğunu nasıl anlayabiliyoruz? Mesela epomaker th80-x klavyemde gateron yellow var daha eski bir klavye bununla nasıl karşılaştırabiliriz?

Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum. Ajazz ak820 max flying fish switchli klavye ile aula f75 siyah ve beyaz modellerini satın aldım. Switch olarak hangisinin switchi daha iyi ? Mesela ajazzı kullansam diğerinin switchler daha iyiyse onu takarım gibi düşündüm ve hangi switchin daha iyi olduğunu nasıl anlayabiliyoruz? Mesela epomaker th80-x klavyemde gateron yellow var daha eski bir klavye bununla nasıl karşılaştırabiliriz?
aula

Spectre_zz

80+ Bronze
Youtube de veya forumlarda yuzlerce comparison bilgileri ve videoları var 10 dakika arastirarak cevaba ulasabilirsin gibi

Top Bottom