❌İndirim Bitti! GRIMELANGE Oversize &100 Organik Pamuklu Siyah T-shirt 99 tl

Asko sen niye konu kasıyorsun 99 tl tişört mü olur kesin o trendyol satıcısı sensin

Panayırda 3 tane 200 e de tisortler var ya bunların modellerini begenmedim ama kaliteli bir markaysa iyi fiyatı Markayı da ilk defa duydum

Panayırda 3 tane 200 e de tisortler var ya bunların modellerini begenmedim ama kaliteli bir markaysa iyi fiyatı Markayı da ilk defa duydum
hocam uzun zamandır trendyola girmiyordum bir arkadaşım dedi 99 tl tsirt diye atlet bile olmayan fiyata pamuklu tshirt alımlarımı yaptım üstüne trendyol kuponum vardı tshirtler 78 tl ye geldi 2 tanede sort çektim 261 tl yede sortlar geldi kuponla toplam 800 tl ye 2 sort 2 tsihrt 1 polo yakasını aldım 1 tane normal t shirt parasına bakalım görecegiz nasıl oldugunu

hocam uzun zamandır trendyola girmiyordum bir arkadaşım dedi 99 tl tsirt diye atlet bile olmayan fiyata pamuklu tshirt alımlarımı yaptım üstüne trendyol kuponum vardı tshirtler 78 tl ye geldi 2 tanede sort çektim 261 tl yede sortlar geldi kuponla toplam 800 tl ye 2 sort 2 tsihrt 1 polo yakasını aldım 1 tane normal t shirt parasına bakalım görecegiz nasıl oldugunu
Kendi dükkanından mal alıyor arkadaş adam ya

guzeldir inşallah ben omuzlarıma olmaz diye almadım birde game pass gibi heryere 50 60 liramı verecez ya aylık trendyol ayağına sıkıyor bence pass diye diye

99 tl ye atlet yok hocam siz begenmeyebilirsiniz ama fiyat bedava
beğenmenin sebebini okuduysan sıkıntı yok 99tl ye üstüme olmayan bir tişörtü giymenin manası varmı bence yok

Geri