Herkese selamlar, kyk da kaliyorum. Cok fazla kilo vermeye basladim spora yazildim haftada 3 gun spora gidecegim. Protein tozu ve karb icin mecbur takviye almak zorundayim. Bu marka gayet uygun fiyatli bu sekilde sepet yaptim marka nasildir ?
marka çok kötü alınmazHerkese selamlar, kyk da kaliyorum. Cok fazla kilo vermeye basladim spora yazildim haftada 3 gun spora gidecegim. Protein tozu ve karb icin mecbur takviye almak zorundayim. Bu marka gayet uygun fiyatli bu sekilde sepet yaptim marka nasildir ?
Alıntıyı görüntüle
Tavsiyeniz nedir hocam bir ara best plus nitrotion almistim simdi fiyatlarini bilmiyorum ama uygun fiyatli olmasi gerekiyormarka çok kötü alınmaz
protein ocn alabilirsinTavsiyeniz nedir hocam bir ara best plus nitrotion almistim simdi fiyatlarini bilmiyorum ama uygun fiyatli olmasi gerekiyor![]()
Butcemi asiyorprotein ocn alabilirsin
Bigjoy alabilirim aslindaprotein ocn alabilirsin
bigjoy iyidirButcemi asiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bigjoy alabilirim aslinda
1950tl 5kg cok pahalilar ya 3kg de 1300tl kac kg yeterli gelir sizcebigjoy iyidir
onlar da cok pahali kaciyorHem marka iyi değil hemde bunlar sahte en kalite fiyat performans ürün Hardline
Bende spor yapıyorum bu tür ürünleri ucuz kalitesiz almayınonlar da cok pahali kaciyor
Gainer almamaya karar verdim. Onun yetine direkt gida tuketmeye yonelecegim. Protein tozu da gerekiyor gunde 1 olcek olacak sekilde. Best plus nitrution var aklimda su an yine de kararsiz kaldim dediginiz gibi marka onemliBende spor yapıyorum bu tür ürünleri ucuz kalitesiz almayın
Best plus da iyi değil Gainer zaten en gereksiz ürünGainer almamaya karar verdim. Onun yetine direkt gida tuketmeye yonelecegim. Protein tozu da gerekiyor gunde 1 olcek olacak sekilde. Best plus nitrution var aklimda su an yine de kararsiz kaldim dediginiz gibi marka onemli
25 gram protein almam lazim isimi gormesi bir muddet yeterli kilo almaya basladigimda markayi degistirecegimBest plus da iyi değil Gainer zaten en gereksiz ürün