ISS'i ara bağlantını sıfırlayıp yeni ip versinlerBeyler başlıkta ki oyunu mobil veri ile oynayabiliyorum ama normal modem ile ne sitesine ne oyuna giremiyorum. Modem sıfırladım res attım her şeyi denedim ama iş görmedi?
Hangi firmayı kullandığını bilmiyorum ben netspeed kullanıyorum 24 saat müşteri hizmetleri var. Müşteri hizmetlerini arayıp ip block yediğinizi bu yüzden hattınız üstünde güncelleme alıp sıfırlama yapılmasını istiyorsunuz ipniz değişiyor eğer sorun yine çözülmezse oyunda bir sorun vardır yada wifi bağlantınızda güvenli internet falan açıksa o da engelliyordurSüreç nasıl işliyor pek fazla bir bilgim yok. Ayrıca bu saatte bakarlar mı?
Teşekkür ederim. Sorunu çözdülerHangi firmayı kullandığını bilmiyorum ben netspeed kullanıyorum 24 saat müşteri hizmetleri var. Müşteri hizmetlerini arayıp ip block yediğinizi bu yüzden hattınız üstünde güncelleme alıp sıfırlama yapılmasını istiyorsunuz ipniz değişiyor eğer sorun yine çözülmezse oyunda bir sorun vardır yada wifi bağlantınızda güvenli internet falan açıksa o da engelliyordur
Rica ederim.Teşekkür ederim. Sorunu çözdüler