❌İndirim Bitti! Grundig 85 GHU 9001 4K Ultra HD 85" 216 Ekran TV 42.498 TL

shaco27

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,976
85 inç odaya nasıl sığıyor yaw

O kadar büyük ekranda 4k kötü oluyor ya
O kadar büyük ekranım olmadığı için bu sorunla seni baş başa bırakıyorum en kısa zamanda 8k ye geçmen dileğiyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

65 inç var kuzen de o bile inanılmaz büyük duruyor bizim evde hâlâ 32 inç LG var 20 yıllık 😃
Valla bizde de 50 civarında bir şey var bir tık büyüğü falan neyse de 98 sinema salonu oluyor artık

O kadar büyük ekranım olmadığı için bu sorunla seni baş başa bırakıyorum en kısa zamanda 8k ye geçmen dileğiyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bizde de 50 civarında bir şey var bir tık büyüğü falan neyse de 98 sinema salonu oluyor artık
Hocam keşke öyle bir sorunum olsa xd mağazalarda görüyorum o yüzden dedim

Evimde cok yer yok fps oyunlarini da yuksek hz de oynamiyorum genelde samsung smart tv gibi seyleri varya kumandali ondannalmak istiyorum o mu mantikli yoksa tcl gibi falan tv mi sizce tv alsam pc ye baglamam herhalde extra olur

Evimde cok yer yok fps oyunlarini da yuksek hz de oynamiyorum genelde samsung smart tv gibi seyleri varya kumandali ondannalmak istiyorum o mu mantikli yoksa tcl gibi falan tv mi sizce tv alsam pc ye baglamam herhalde extra olur
Tcl en iyi secenek fsr gsync, Dolby,hdr destekli mini LED qled al 120 Hz olanlar iyi çok zevk alırsın oynadığın cihaz ne bilmiyorum ama en mantıklısı o.
EN ideali bence 55 ci TV tarz seviyorsan.
Yine tercih mesele.
C655,c755,c855 diye gidiyor 755,855 alman en iyi bak derim.
Onko ses için alan çok bu ürünleri.
Çok uzağa gitme surdan incele.

Tcl en iyi secenek fsr gsync, Dolby,hdr destekli mini LED qled al 120 Hz olanlar iyi çok zevk alırsın oynadığın cihaz ne bilmiyorum ama en mantıklısı o.
EN ideali bence 55 ci TV tarz seviyorsan.
Yine tercih mesele.
C655,c755,c855 diye gidiyor 755,855 alman en iyi bak derim.
Onko ses için alan çok bu ürünleri.
Çok uzağa gitme surdan incele.
55c755 aldım geçen ay dünya varmış diyorum, Samsung vs hikaye

55c755 aldım geçen ay dünya varmış diyorum, Samsung vs hikaye
Aynen öyle samsungun oyuna göre serisi var ama 2 katı fiyat istiyor oyuzden mantıklı değil.
Tcl kalitesi güzel ya marka takmican iyisine bakıp Alican herşeyi.

Aynen öyle samsungun oyuna göre serisi var ama 2 katı fiyat istiyor oyuzden mantıklı değil.
Tcl kalitesi güzel ya marka takmican iyisine bakıp Alican herşeyi.
Kesinlikle PS 5 im yok mesela ama 7800 xtli kasayı bağlayıp denedim 2 k Lenovo monitörüm var ondan fazlaca iyi oyun performansı aldım tvden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,014
Üyeler
184,715
Son üye
YusufUlas
Geri