Neler Yeni

Grundig HD 7081 2100 W İyonlu Saç Kurutma Makinesi (767,80 TL)

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mehmet
Grundıg HD 7081 Saç Kurutma Makinesi

Genel Özellikler
Güç
2100 W
Iyon Özelliği
Var
Hız Ayarı
2 Adet
Isı Ayarı (Adet)
3
Renk
Siyah
Motor Tipi
DC Motor
Seramik Izgara
Var
Soğuk Ayarı
Var
Cool Shot
Var
Aksesuarlar
Difüzör Başlığı
Var
Fön Başlığı
Var
Ölçüler
Ağırlık
0.7 kg
Yükseklik
21.4 cm
Derinlik
9.2 cm
Genişlik
20.5 cm
Diğer
Yüksek Performanslı Elektrikli Fırça
1.8 m
Asma Halkası
Var

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Zorlı
5 sene önce powertec saç kurutma aldım ilk aldığım gibi çalışıyor tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 sene önce powertec saç kurutma aldım ilk aldığım gibi çalışıyor tavsiye ederim
o marka zaten kalıplaşmış bende aynı sekil kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyonlu ne demek oluyor, su mu üflüyor
Cihazın alt kısmından çıkan havadaki statik elektriği nötralize ederek saçların elektriklenmesini önleyen özel üretim cihazdır. Fön fırçası ile taradığınızda saçlarınızın canlı, parlak ve dolgun görünmesini sağlar. İyonlu saç kurutma makinesi saçlarınızın hak ettiği bakımı yapabilen, saç sağlığınızı koruyan orijinal bir makinadır. İyonlu saç kurutma makinesi nedir? Saç şekillendirmede kullanabileceğiniz saçların elektriklenmesini engelleyerek estetik, doğal, canlı görünmesini sağlayan popüler saç bakım ürünüdür. Fön ve difüzör başlıkları saçlarınızı istediğiniz gibi şekillendirmenize yardım eder. Filtrelerini kolayca çıkararak temizleme işlemini sorunsuz, rahat şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede cihazınızın hijyenik kalmasını sağlayarak uzun süre sağlıklı, rahat şekilde kullanabilirsiniz. Fonksiyonel kullanımının yanı sıra düşük enerji tüketimiyle tasarruflu kullanım deneyimi yaşatan cihazın eko modu sayesinde enerji tasarrufu edersiniz. İyonik bakım fonksiyonu saçınızın kabarıp elektriklenmeden istediğiniz şekli vermenizi sağlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,652
Üyeler
161,480
Son üye
Abuzherak
Top Bottom