Grupça oynanacak oyun önerisi

Lejoodra1

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar 8-10 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Daha önce toplaşıp Left4Dead2, Among us oynuyorduk ancak bir süre sonra sıkınca 2 ye bölünüp bir taraf DeadByDylight geçti biz de Don'tStarveTogether a geçmiştik. Şimdi biz de oyunu bitirdik arkadaşlar da sıkılmaya başladı. Sadede gelirsem, hazır kış indirimleri de başlamışken şöyle topluca oynayabileceğimiz oyunlar var mıdır? Türü farketmez

Son düzenleme:
Arkadaşlar 8-10 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Daha önce toplaşıp Left4Dead2 oynuyorduk ancak bir süre sonra sıkınca 2 ye bölünüp bir taraf DeadByDylight geçti biz de Don'tStarveTogether a geçmiştik. Şimdi biz de oyunu bitirdik arkadaşlar da sıkılmaya başladı. Sadede gelirsem, hazır kış indirimleri de başlamışken şöyle topluca oynayabileceğimiz oyunlar var mıdır? Türü farketmez
Rocket League

among us oynayıp kavgalar sayesinde grubun sayısını yarıya indirip dead by daylight a geri dönün önerim

Arkadaşlar 8-10 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Daha önce toplaşıp Left4Dead2 oynuyorduk ancak bir süre sonra sıkınca 2 ye bölünüp bir taraf DeadByDylight geçti biz de Don'tStarveTogether a geçmiştik. Şimdi biz de oyunu bitirdik arkadaşlar da sıkılmaya başladı. Sadede gelirsem, hazır kış indirimleri de başlamışken şöyle topluca oynayabileceğimiz oyunlar var mıdır? Türü farketmez
Pay day 2 4 kişiyle baya sarıyor

forest
Rust
GTA ONLİNE
RDR ONLİNE
minecraft
amongus
fall guys
g mod

payday2 aldım ben arkdaşlarımada hediye ettim baya eğlenicez sizde payday2 alabilirsiniz hazır 2 tl iken

Grupça bildiğim bir oyun var da şimdi söylemeyeyim ayıp olmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,344
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri