brtgrup 80+ Bronze Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 598 Dahası Reaksiyon skoru 169 İsim Berat Durmaz 29 Nisan 2024 #1 vergi indirmi başvurum 1.5 aydır yatmadı sizler aldıysanız kaç ayda yattı arkadaşlar
AGUMBA 80+ Bronze Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1,633 Dahası Reaksiyon skoru 835 İsim Sercan GÖKALP 29 Nisan 2024 #2 beratdrmz_ yazmış: vergi indirmi başvurum 1.5 aydır yatmadı sizler aldıysanız kaç ayda yattı arkadaşlar Devamı için tıklayın... 3-4 ay alabilir kardeşim sıkıntı yapma daha önce de konusu açıldı genelde bu sürelerde yatıyor
beratdrmz_ yazmış: vergi indirmi başvurum 1.5 aydır yatmadı sizler aldıysanız kaç ayda yattı arkadaşlar Devamı için tıklayın... 3-4 ay alabilir kardeşim sıkıntı yapma daha önce de konusu açıldı genelde bu sürelerde yatıyor
ijustfaruk 80+ Gold Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 8,751 En İyi Cevap 1 29 Nisan 2024 #3 Oda bir şey mi laptobu alalı 5 ay olacak beyefendilere mac adresinin faturaya ekletemedim bi 6 ayda vergi indiriminin gelmesi sürse benim para enflasyondan dolayı yalan oldu yarışmacı arkadaşlara başarılar
Oda bir şey mi laptobu alalı 5 ay olacak beyefendilere mac adresinin faturaya ekletemedim bi 6 ayda vergi indiriminin gelmesi sürse benim para enflasyondan dolayı yalan oldu yarışmacı arkadaşlara başarılar