Hocam ürünün garantisi varmı ?Değeri nedir kutusu faturası var ramı ilana koyucam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
3 sene oluyo galiba ben 2021 de aldım var bakmam lazım faturayaHocam ürünün garantisi varmı ?
700 e vermeyeyim o zaman800 900 eder
he ben yeni sandım kanka ondan o fiyat dedim 700-800 o zaman700e vermeyeyim o zaman
3 sene oluyo galiba ben 2021 de aldım var bakmam lazım faturaya
700 e vermeyeyim o zaman
3 sene oluyorsa garantisi bitmiştir büyük ihtimalle , fiyatı da 850 bandında koyarsınız baktınız satılmıyor 800 e düşersiniz herhangi bir sıkıntısı yok ise700e vermeyeyim o zaman
3 sene oluyo galiba ben 2021 de aldım var bakmam lazım faturaya
Yok yok 2 seneyi geçik bende ramhe ben yeni sandım kanka ondan o fiyat dedim 700-800 o zaman
Sıkıntı çıkarmadımı hiç yok 3 sene garantili oluyo bu ramler ben 2 senedir kullanıyorum 1 sene daha var herhalde3 sene oluyorsa garantisi bitmiştir büyük ihtimalle , fiyatı da 950 bandında koyarsınız baktınız satılmıyor 900 e düşersiniz herhangi bir sıkıntısı yok ise
O zaman 900 e koyun 850 ye düşersiniz satılmaz iseYok yok 2 seneyi geçik bende ram
Sıkıntı çıkarmadımı hiç yok 3 sene garantili oluyo bu ramler ben 2 senedir kullanıyorum 1 sene daha var herhalde
hocam 750 tl ye param güvendeyle satsam sizce zararmı etmiş olurum bide sıkıntı olurmu acaba banaO zaman 900 e koyun 850 ye düşersiniz satılmaz ise
Hocam biraz ucuza koymuş olabilirsiniz 800 e satmak en mantıklısı 50 TL 50 TL dir ama direk satmak istiyorum acele paraya ihtiyacım var derseniz tabii ki olur neden olmasın.hocam 750 TL ye param güvendeyle satsam sizce zararmı etmiş olurum bide sıkıntı olurmu acaba bana
850 ye koydumda param güvendeyle ram satmak güvenilir olurmu acaba sıkıntıya sokmasın biziHocam biraz ucuza koymuş olabilirsiniz 800 e satmak en mantıklısı 50 TL 50 TL dir ama direk satmak istiyorum acele paraya ihtiyacım var derseniz tabii ki olur neden olmasın.
Ne konuda sıkıntı hocam850 ye koydumda param güvendeyle ram satmak güvenilir olurmu acaba sıkıntıya sokmasın bizi
şey ya alır adam dener bozuk gönderir bana geri fln diyeNe konuda sıkıntı hocam