Neler Yeni

Bilgisayarım kaç para eder

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
Biraz ucuza kaçmış
4500 a koymustum öğrenciydi diye 4 e verdim. 1234 tuşu çalışmıyor bazı tuşlarıdna basma sorunu var eski oldugu için. Oyun oynarken artık gereksiz ısı artmaları var. Bir de bataryası ölü 2saat anca dayanıyor durum böyle olunca bende vicdanen çok yukarı satamazdım ya

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
4500 a koymustum öğrenciydi diye 4 e verdim. 1234 tuşu çalışmıyor bazı tuşlarıdna basma sorunu var eski oldugu için. Oyun oynarken artık gereksiz ısı artmaları var. Bir de bataryası ölü 2saat anca dayanıyor durum böyle olunca bende vicdanen çok yukarı satamazdım ya
O zaman iyi. Öğrenciye de destek

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Zeynep koçak
Ben de bir ara 400TL ye i3 satmıştım piyasası uçukmuş geç fark etmiştim. Alanın işine yarıyor ama sonuçta, cebe az para girmesi satanın hayatını çok etki etmeyecekse sorun yok kafasındayım ben 😀
1-2 bin lira alsam ne almasam ne zaten yeni pc ve ekipmanlarımı çekmişim. Bende öğrenci oldum yokluk çektim maksat yardımcı olalım. Elbet bir gün başka birden gelir o rızık bana :D sizde cok güzel düşünmüşsünüz

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Merhaba sattınız cihazı sanırım hayırlı olsun inşallah. Öğrenciye indirim yapmanızı da kutluyorum.

Top Bottom