Yardım Gskill 2x32 64gb Ram Neo RGB 6000Mhz CL32 Sıfır Ram bu fiyata alınır mı?

kargo bugün elime ulaştı hocam satıcının dediği gibi sıfır açılmamış kutu da geldi faturasını falan da gönderdi sizce sahte olma ihtimali var mıdır ? açıp test etmek istemiyorum sıfır kapalı kutu olduğu için kullanmak yerine satıp 32gb ram almayı düşünüyorum
Bende yıllar önce kapalı kutu 16gb ram aldım adam 1-2 yıl dolapta durduğunu sistem toplamak için aldığını ama vazgeçtiğini söyleyip faturalı şekilde bana sattı, eve geldim iyice kontrol ettim cidden bandrollüydü ama rami açıp takınca çalışmadı ramler bozuktu. Allah'tan team group markası o modelde ömür boyu garanti vermişti de değiştirip aynısından alabilmiştim. Kesinlikle çalışıp çalışmadığını bilmediğin rami başkasına satma.

kargo bugün elime ulaştı hocam satıcının dediği gibi sıfır açılmamış kutu da geldi faturasını falan da gönderdi sizce sahte olma ihtimali var mıdır ? açıp test etmek istemiyorum sıfır kapalı kutu olduğu için kullanmak yerine satıp 32gb ram almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-14500tl +64gb ram

vay anasını bedava gelmiş ho kral takıp memteste sokmanda fayda var

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-14500tl +64gb ram
Bence çalışıyorsa da kullan ya, satmakla felan uğraşma.

Geri