Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolandırıcı adamlar dostum. Çok konusu var araştır biraz.Niye ki ne oldu
Dolandırıcı adamlar dostum. Çok konusu var araştır biraz.Niye ki ne oldu
Yaptigim yorumu ne amacla yazdigimdan bile haberin olmadigi icin boyle sacma sapan bir yorumda bulunmani normal buluyorum. Karsinda mal yok, neyi ne amacla yazdigini biliyor.RAM'ler fabrika çıkışlı bu şekilde satılmıyor hocam. OC ile kendiniz bu seviyelere çekiyorsunuz. 3600 CL14 fabrika çıkışlı çok az RAM vardır. Aksine tam OC için alınacak RAM'ler. 3600 CL20 ramlerimi 3933 CL16'ya çekmiştim ben. Fabrika çıkışlı OC'li RAM'lere bir sürü para vermeyi anlamsız buluyorum.
3200-16 modelden samsung b die falan cikmiyor yanlis bilgi vermeyin ayrica tanimadiginiz insanlarla da boyle garip konusmayinDoğru zaten bunlarda b-die çip oluyor benim bildiğim b-die çipe yapılabilecek oc'yi bilmiyor galiba arkadaß
Mesaj otomatik birleştirildi:
Timingler ya overclock yapmayacaksanız önemli değil yapacaksanız da alınır bu arada
Benim kasa o kadar zatenhttps://www.hepsiburada.com/gskill-...L5?magaza=e-babill&url_src=and-product-detail Görüntü isteyen bunu görsün... Hem de tam oc lik. Nası ama?
Yani zengin olan alabilir işte. Şekilli mekilli. Şaka maka zaten ddr5 çıkınca ddr4'ün sonu da ddr3 gibi olacak. Çipi iyi bir CL16 ve 3200 mhz'lik oc ile 3600 CL14 seviyesinde çalışabiliyor. Sadece oyun için daha üstüne şu an için gerek yok bence. (Yani çıkınca derken çıktı da daha henüz bizim için çıkmadı, anlayın da. Ama çıktı demeyin işte.)Benim kasa o kadar zaten
Mehmet sana bişe soracam profil fotodaki gercek sen misinÖzel seri RAM'ler bunlar, adı üstünde ROYAL
Aldım knk bu fırsat kaçmazhttps://www.hepsiburada.com/gskill-...L5?magaza=e-babill&url_src=and-product-detail Görüntü isteyen bunu görsün... Hem de tam oc lik. Nası ama?
Hocam gelince dişinizle bi kontrol eder misiniz? Eski usul. 22 mi 24 mü diye.Aldım knk bu fırsat kaçmaz
Ne yazdığımı tekrar okuyup sonra yorum yapın lütfen. Bahsettiğiniz RAM'ler 8K dan satılıyor ve kazancınız max 2-3 puan daha düşük CL. İnsanları yanlış yönelndirmeyin OC yapılmaz vs diye. Kimse bahsettiğiniz RAM'ler daha kötü demedi. Saçma sapan yorum yapmayın. OC isteyen için alınmaz yazmışsınız. Çipleri hakkında bilginiz var mı? OC sadece B-die ile mi yapılıyor?Yaptigim yorumu ne amacla yazdigimdan bile haberin olmadigi icin boyle sacma sapan bir yorumda bulunmani normal buluyorum. Karsinda mal yok, neyi ne amacla yazdigini biliyor.
3600-20 diye soyledigin rami kim bilir kaca aldin. 700,800..? Bu urun ise 2000 TL. icerisinden cikan cipler ne? tas catlasin hynix c die. bu cip 800 tllik ramden bile cikan bir cip. hatta kendi soyledigin 3600-20 model olan patriot viper dual modelinde hynix djr cikiyor ve bir aralar 690 TL'ye satildi.
benim 3200-14-14-14-34, 3600-14-14-14-34 ve 4000-14-15-15-35 modellerini onerme sebebim icerisinde %100 samsung b die barindirmasidir ve samsung b die da ddr4'un en iyi cipidir.
Adam gibi OC yapamayacagin bir rame 2000 TL verilmez. Gorsellik amacli alan alabilir tabii
Mesaj otomatik birleştirildi:
3200-16 modelden samsung b die falan cikmiyor yanlis bilgi vermeyin ayrica tanimadiginiz insanlarla da boyle garip konusmayin
ben mi b die oclamayi bilmiyorum ayrica? Elimde samsung b die cip olan 4000-19 patriot viper steel ram var ve 3933 mhz 14-15-8-12-21-34-295 1.57V kullaniyorum
hynix c die ile samsung b die'ın oc potansiyelini cidden bir mi tutuyosun? 1.45v'dan ustunu zor yiyor cjrlar. ki ondan daha kotu cip cikma ihtimali bile var. zaten ulkede samsung b-die az var baya olanlarda pahali. yurtdisindan ucuza getirebiliyorsun. birinde dominator platinum var samsung b-die cipli 4333 mhz cl 14 kullaniyor. CJR'a hadi ayarla bakalim 4333 mhz cl 14. sonra bize zentimings at. zaten adam mesajinda da oc yapilmaz dememis adam gibi oc yapamayacagin demis. sizde cevap vermeden once mesajlari dogru duzgun okuyun.Ne yazdığımı tekrar okuyup sonra yorum yapın lütfen. Bahsettiğiniz RAM'ler 8K dan satılıyor ve kazancınız max 2-3 puan daha düşük CL. İnsanları yanlış yönelndirmeyin OC yapılmaz vs diye. Kimse bahsettiğiniz RAM'ler daha kötü demedi. Saçma sapan yorum yapmayın. OC isteyen için alınmaz yazmışsınız. Çipleri hakkında bilginiz var mı? OC sadece B-die ile mi yapılıyor?
zaten adam mesajinda da oc yapilmaz dememis adam gibi oc yapamayacagin demi
Arkadaşın bilgilendirmesi insanları şu şekilde yönlendiriyor. "B-Die harici OC yapılmaz" Bu doğru bir bilgilendirme değil ben buna dikkat çekmeye çalışıyorum. OC potansiyelin en iyisi B-Die zaten kimsenin buna itirazı yok. Fakat C-Die , J-Die ile OC yapılmaz diye bir durum da yok. Yazılanları tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. @DerratiXgorselligi icin almayi dusunen ve oc ile isi olmayan alabilir ama overclock yapmak istiyorsaniz alinmaz. overclock isteyen paraya kiyip 3200-14-14-14-34, 3600-14-14-14-34 veya 4000-14-15-15-35 modellere bakmali
Teşekkürler.Bu nasıl fiyat
G.Skill (2x8GB) Trident Z Royal Silver Kristal RGB LED Serisi 3200MHz CL16 (16-18-18-38) Alüminyum Soğutuculu 1, 35V Dual Bellek Kiti (F4-3200C16D-16GTRS) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
G.Skill (2x8GB) Trident Z Royal Silver Kristal RGB LED Serisi 3200MHz CL16 (16-18-18-38) Alüminyum Soğutuculu 1, 35V Dual Bellek Kiti (F4-3200C16D-16GTRS) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr