Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Gskill Trident Z Royal Silver 3600Mhz CL18 2x16 GB Ram 3175 TL🔥

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bence sen bizi, biz de seni anlamıyoruz...

Bizim olayımız bunun fiyatı değilbzateb fiyat piyasanın çok altı... Asıl demek istediğim bu ram pahalı , genel olarak pahalı...
Anlamamam normal değil mi ?

Markaya para vermeye gerek yok
MSI ASUS almayalım. İnno twin yeter bize. İlk kullandığın cümle bu sonra diyorsun ki anlamıyorsun bizi :)

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Bence sen bizi, biz de seni anlamıyoruz...

Bizim olayımız bunun fiyatı değilbzateb fiyat piyasanın çok altı... Asıl demek istediğim bu ram pahalı , genel olarak pahalı...
Abi ben 3 FPS 5 FPS hesabı yapmıyorum. Benim için önemli olan kasanın ne kadar güzel gözüktüğü. Benim için gayet güzel ve istediğim ram olduğu için ucuz. Benim aldığım FPS bana yetiyor, orada 200 yerine 205 görünce tatmin olmayacağım. Ama kasanın içine baktığımda o ramleri gördüğümde tatmin olacağım.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,109
İsim
kilan embappe
Abi ben 3 FPS 5 FPS hesabı yapmıyorum. Benim için önemli olan kasanın ne kadar güzel gözüktüğü. Benim için gayet güzel ve istediğim ram olduğu için ucuz. Benim aldığım FPS bana yetiyor, orada 200 yerine 205 görünce tatmin olmayacağım. Ama kasanın içine baktığımda o ramleri gördüğümde tatmin olacağım.
Sen heves etmişsin o başka...

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
İndirim konularında çok boş tartışma oluyor üst düzey pc toplayanlar böyle görünüşü güzel modelleri tercih edebiliyor indirim oranı da güzel neyi tartışıyorsunuzki herşeyi kendi klasında karşılaştırmak lazım

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,109
İsim
kilan embappe
Anlamamam normal değil mi ?

MSI ASUS almayalım. İnno twin yeter bize. İlk kullandığın cümle bu sonra diyorsun ki anlamıyorsun bizi :)
Sadece bir kaç mesaj sonra "Rog strix ekran kartı olsa tamam soğutma gibi avantajları var ama bu ram" deemme rağmen bunu yazıyor mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne anlatıyoruz biz 2 saattir özel üretim diyoruz görüntüsü güzel diyoruz :D
Yaw hala ne diyon... Biz birbirimizi anlamıyoz düşünme yapımız farklı şu an sen dünyanın en mantıklı şeyini de yine bana saçma...

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sadece bir kaç mesaj sonra "Rog strix ekran kartı olsa tamam soğutma gibi avantajları var ama bu ram" deemme rağmen bunu yazıyor mısın?
ROG kadar iyi soğutmaya sahip modellerde var çok daha ucuza. Olay ROG görüntüsü işte. TUF çok daha ucuz ama soğutma birebir aynı neredeyse. 1 2 derece için 2000 TL fazla vermeye ne gerek var o zaman mesela. Ama Rogta görüntü var işte yine aynı olaya çıkıyor. Bu konu bu şekilde uzar böyle biz anlaşamayız o yüzden böyle kalsın.

Yaw hala ne diyon... Biz birbirimizi anlamıyoz düşünme yapımız farklı şu an sen dünyanın en mantıklı şeyini de yine bana saçma...
Konuşmanı düzelt. Karşında çocuk yok.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,109
İsim
kilan embappe
ROG kadar iyi soğutmaya sahip modellerde var çok daha ucuza. Olay ROG görüntüsü işte. TUF çok daha ucuz ama soğutma birebir aynı neredeyse. 1 2 derece için 2000 TL fazla vermeye ne gerek var o zaman mesela. Ama Rogta görüntü var işte yine aynı olaya çıkıyor. Bu konu bu şekilde uzar böyle biz anlaşamayız o yüzden böyle kalsın.
Ok bys

Konuşmanı düzelt. Karşında çocuk yok.
Çocuk?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Estetik falan ama bari özel serinize b die falan koyun bu ne be abi..
Normalde B-die Finderda var yok yazıyor bunda böyle yazıyor olabilir anlamında mı acaba ?
1674164866213.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,018
Üyeler
166,675
Son üye
riotun4q
Top Bottom