Hasan344
80+ Gold
Tipi baya güzel bence sırf bu yüzden alınır.Özel seri olunca 1000FPS almayacağım?
Tipi baya güzel bence sırf bu yüzden alınır.Özel seri olunca 1000FPS almayacağım?
Dostum herkes senin gibi düşünmüyor ve düşünmek zorunda da değil. Öncelikle bunu anla. Onu alan adamın derdi 3 kuruşa 5 FPS veriyor, 4 kuruşa 6 FPS veriyor hesaplamak değil zaten.Özel seri olunca 1000FPS almayacağım?
Hediye çeki alıyorum dostum yarısına.Hocam alakasız olacak fakat sizin galiba 32gb ram 16 olarak gelmişti onu verdiler mi?
RGB ye niye para veriyosun 460 TL ye düz 8 gb ram var onu al o zaman. Niye 200 TL fazladan veriyorsun ?Mesela XPG D41 in RGB Şi çok hoş bence
Hiç olmassa Kristal şejlinde RGB ye 1K fazla para vermiyorum?Komiksin cidden. Tamam sen normal RGB al. Düz mantık adamsın.
16GB 3200Mhz si 1050 TL 2 tane al 100 TL fazla? Ki bana kalsa öyle yaparım ...RGB ye niye para veriyosun 460 TL ye düz 8 gb ram var onu al o zaman. Niye 200 TL fazladan veriyorsun ?
Oda tercih işte. 1k koymaz bu rami alacak adama merak etme sen. Milletin parası seni niye geriyor ki ?Hiç olmassa Kristal şejlinde RGB ye 1K fazla para vermiyorum?
Dostum amaç RGB veya 32gb yapmak değil işte sen bunu anlamıyorsun. Anlamazsında. Boşuna yorma beni.16GB 3200Mhz si 1050 TL 2 tane al 100 TL fazla? Ki bana kalsa öyle yaparım ...
Laf anlatmak istemiyorum size bu saatte. Beğenmiyorsanız yada daha uygun fiyata düşündüğünüz ramleri konu açabilirsiniz. Boş yere yormayalım birbirimizi.Bu daha uygun sırf kristal diye bu para verilir mi bilemedim kaldı ki ddr5 32gb ram fiyatında birde
Amaç ne knk ne?Oda tercih işte. 1k koymaz bu rami alacak adama merak etme sen. Milletin parası seni niye geriyor ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum amaç RGB veya 32gb yapmak değil işte sen bunu anlamıyorsun. Anlamazsında. Boşuna yorma beni.
M.A.Y laf anlatamazsın kralOda tercih işte. 1k koymaz bu rami alacak adama merak etme sen. Milletin parası seni niye geriyor ki ?
Dostum amaç RGB veya 32gb yapmak değil işte sen bunu anlamıyorsun. Anlamazsında. Boşuna yorma beni.
Laf anlatmak istemiyorum size bu saatte. Beğenmiyorsanız yada daha uygun fiyata düşündüğünüz ramleri konu açabilirsiniz. Boş yere yormayalım birbirimizi.
Uğraşmıcamda zaten eğlensin kendi bildikleriyleM.A.Y laf anlatamazsın kral![]()
Niye kızıyorsun ki kral bende kendi adıma düşüncemi söyledim eleştireye de açık olmak lazım birazOda tercih işte. 1k koymaz bu rami alacak adama merak etme sen. Milletin parası seni niye geriyor ki ?
Laf anlatmak istemiyorum size bu saatte. Beğenmiyorsanız yada daha uygun fiyata düşündüğünüz ramleri konu açabilirsiniz. Boş yere yormayalım birbirimizi.