yanlış anlama ama sadece bu yazışmaları okudum ve aklıma bu söz geldi,Uğraşmıcamda zaten eğlensin kendi bildikleriyle
Fiyat odaklı zaten.Niye kızıyorsun ki kral bende kendi adıma düşüncemi söyledim eleştireye de açık olmak lazım biraz Trident z Royal ramlarin iyi olduğunu biliyorum konu bu değil sadece fiyat odaklı olarak baktım ben
Bende böyle diyom hemen "Veren verir sanane?" Ben onu mu diyom mantıklı değil diyom yoksa alan alsın çok da fifiNiye kızıyorsun ki kral bende kendi adıma düşüncemi söyledim eleştireye de açık olmak lazım biraz Trident z Royal ramlarin iyi olduğunu biliyorum konu bu değil sadece fiyat odaklı olarak baktım ben
Bu abartı fiyatı kimse buna bu kadar para vermez yapma be knkaFiyat odaklı zaten.
G.Skill Trident Z Royal Serisi 32GB (2 x 16GB) 288-Pin SDRAM DDR4 4000 (PC4-32000) CL18-22-22-42 1.40V Çift Kanallı Masaüstü Bellek Modeli F4-4000C18D-32GTRS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
G.Skill Trident Z Royal Serisi 32GB (2 x 16GB) 288-Pin SDRAM DDR4 4000 (PC4-32000) CL18-22-22-42 1.40V Çift Kanallı Masaüstü Bellek Modeli F4-4000C18D-32GTRS : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Abartısı değil TR de ki normal fiyatları. Diğer satıcılarada bakabilirsin.Bu abartı fiyatı kimse buna bu kadar para vermez yapma be knka
32gb 3600mhz de attığım ram var Beyaz RGB Corsair olan o bence daha akıllıca olur birazda ürün alırken akıllıca bütçe yönetimi yapmak gerekiyor en azından ben öyle düşünüyorum da yapıyorum daAbartısı değil TR de ki normal fiyatı.
Amazondan aldığımız fury beast RGB 16x2 ramlerin konusunu atar mısın kral. Konuyu bulamıyorum asla.Abartısı değil TR de ki normal fiyatı.
Bence sen bizi, biz de seni anlamıyoruz...Abartısı değil TR de ki normal fiyatı.
Bütçe yönetimi yapmak isteyenlerin aklına gelecek son model bu ram olur merak etme.32gb 3600mhz de attığım ram var Beyaz RGB Corsair olan o bence daha akıllıca olur birazda ürün alırken akıllıca bütçe yönetimi yapmak gerekiyor en azından ben öyle düşünüyorum da yapıyorum da
Kraliyet ailesine ait olduğu için bunun fiyatları böyle deseneAbartısı değil TR de ki normal fiyatları. Diğer satıcılarada bakabilirsin.
32GB G.Skill DDR4 Trident Z Kraliyet Gümüş 3200Mhz PC4-25600 CL16 1.35V Çift Kanallı Kit (2x16GB) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
32GB G.Skill DDR4 Trident Z Kraliyet Gümüş 3200Mhz PC4-25600 CL16 1.35V Çift Kanallı Kit (2x16GB) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ayn onu diyorum bende biraz uçuk he indirim var mı elbette ki var ama yinede bana göre pahalı geldi ne yalan söyleyeyimBütçe yönetimi yapmak isteyenlerin aklına gelecek son model bu ram olur merak etme.