- Konu Sahibi Konu Sahibi
Read de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Read de
Read de
Read de
slot değiştirip öyle deneyebilirsinMerhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Anakartım strix z270F ramim 8 gb gskill 2400 mhz idi. 2 gün önce internetten bu ramin aynısından sipariş ettim. Ancak gelen ramı diğeriyle beraber taktığımda PC açılmıyor. Ne yapmalıyım?
Hocam N11'den mi aldınız? 2 aydır araştırıyorum 1 tane buldum onu da başkası almıştı alamamıştımMerhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Anakartım strix z270F ramim 8 gb gskill 2400 mhz idi. 2 gün önce internetten bu ramin aynısından sipariş ettim. Ancak gelen ramı diğeriyle beraber taktığımda PC açılmıyor. Ne yapmalıyım?
evetHocam N11'den mi aldınız? 2 aydır araştırıyorum 1 tane buldum onu da başkası almıştı alamamıştım
Asıl sıkıntı sadece yeni ramı taktığımda da çalışmamasışimdi PC yi kapat yeni rami tak onunda ssini atarmısın
Spectek A-Die hmm ilk kez gördüm. Performansı nasıl acabaMesaj otomatik birleştirildi:
RAM bozuk olabilir direkt.evet
Asıl sıkıntı sadece yeni ramı taktığımda da çalışmaması
ikisi aynı anda çalışıyormu ?evet
Asıl sıkıntı sadece yeni ramı taktığımda da çalışmaması
hayır çalışmıyorlar şu an sadece eski olanı varikisi aynı anda çalışıyormu ?
Bozuk olabilir ozaman
yeni gelen rami tüm slotlarda tek tek denedin mi ?hayır çalışmıyorlar şu an sadece eski olanı var
Yapamaz onu bileyeni gelen rami tüm slotlarda tek tek denedin mi ?
açılsa hiç yokdan memtest86 yaparsın
az önce denedim çalışmadıyeni gelen rami tüm slotlarda tek tek denedin mi ?
açılsa hiç yokdan memtest86 yaparsın
iade et bozuk büyük ihtimalleaz önce denedim çalışmadı
tamamdır iade işlemlerini başlattım şanssızlık çok sabırsızlanmıştım ama neyseiade et bozuk büyük ihtimalle