Neler Yeni

GSkill Trident Z Neo RGB 16GB (2x8GB) 3600MHz OC

Mhdzhd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed zahid Ongu
oc yapmayı düşünüyorum ramlerde çip farklı oluyormuş çipimin iyi olup olmadığını nasıl anlarım (ram pc takılı değil)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
3600 CL16 olanı aldıysan onlar Hynix DJR/CJR çıkıyor aşağı en fazla ne olabileceği belli.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
oc oranı kötümü
Ryzen için kullanacaksan 3733-3800 civarına çıkarıp alt gecikmeleri düşürürsün. CJR/DJR resmen CL16 çipi. Alt gecikmelerle adam oluyor CL ile değil. Yani bellek iyi. MHz az artar lakin performansı ince ayarlarla çok iyi bir şekilde optimize edersin. Yani kısaca işi bilen birinin alması gereken bir çip aslında ama ben sana yardımcı olurum. Bende CJR var. G.SKILL RipjawsV

Mhdzhd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed zahid Ongu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen için kullanacaksan 3733-3800 civarına çıkarıp alt gecikmeleri düşürürsün. CJR/DJR resmen CL16 çipi. Alt gecikmelerle adam oluyor CL ile değil. Yani bellek iyi. MHz az artar lakin performansı ince ayarlarla çok iyi bir şekilde optimize edersin. Yani kısaca işi bilen birinin alması gereken bir çip aslında ama ben sana yardımcı olurum. Bende CJR var. G.SKILL RipjawsV
sistemi kurduğum zaman yazarım ekran kartı stoğu bekliyorum ( tüm parçaları aldım )

Top Bottom