cLarq
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
bunlar fazla gösterişli.Rambo alsın bunları
bunlar fazla gösterişli.Rambo alsın bunları
doğru ne ucuz ki şu ülkedeHayat bahalı gülüm
Bir şekilde ayın sonunu getiriyoruz napalım ağlamaktan çare gelmez.doğru ne ucuz ki şu ülkede
bir köşeye çekilem bari bendeBir şekilde ayın sonunu getiriyoruz napalım ağlamaktan çare gelmez.
Aynen hocam 2015-2016-2017-2018-2019-2020 avrupa ödülü almışlarRam diyince aklıma gskill gelir. Gerek estetik görünüşü gerek RGB kalitesi. Trident z RGB kullanıyorum fotoğrafta aynısı 3. RAM çok memnunum para olsa 32gb'ye tamamlayacağım. Adamlar zaten kaç sene arka arkaya ödül almış kutularına basıyorlar ödülleri![]()
Para olsa trident z royal alcaktım. Belki daha sonra trident z leri satar gaza gelir 8x4 Royal alabilirimAynen hocam 2015-2016-2017-2018-2019-2020 avrupa ödülü almışlar![]()
Bende öyle yapıcam 8x4 alıcam ama yok 16x2 hepPara olsa trident z royal alcaktım. Belki daha sonra trident z leri satar gaza gelir 8x4 Royal alabilirim![]()
Güzelmiş ramler. Daha yeni Gskill 3600mhz Cl16 aldım. İade mi etsem.Alıntıyı görüntüle
Yeni RAM’ler Trident Z Neo, Trident Z Royal, Trident Z RGB ve Ripjaws V serisi altında satışa çıkacak. Alıntıyı görüntüle Görüldüğü üzere ramler 14-15-15-35 3600Mhz değerinde fabrikasyon olarak gelecek. 64GB (16GBx4) ve 32GB (16GBx2) seçenekleri sunuluyor. Çip Samsung B Die kullanılacak. Bu ramler xmp 2.0 özelliğine de sahip. Alıntıyı görüntüle Gskill resmii olarak voltaj değerlerini belirtmesede doğal olarak 1.35V olması tahmin ediliyor. Bu canavar ramler 2020 nin son aylarında tüm dünyada satışa sunulacak.
Etme gerek yok 2 ay ramsiz mi kalıcan ?Güzelmiş ramler. Daha yeni Gskill 3600mhz Cl16 aldım. İade mi etsem.![]()
Royal olanlar çok güzel. Piyasanın en güzel RAM'leri. Hem performans hem de görüntü.
Ekran kartı ile sıvı soğutmada bekliyorum stok, beklenebilir aslında kimbilir ne zaman gelirler.Etme gerek yok 2 ay ramsiz mi kalıcan ?![]()