Hawli. Parası olan alır.RGB ram almak mı ? .d
gereksiz enerji + para
üzüldüm
param var almam1.45V bellekler. Corsair ile karıştırmayın. Dünyanın en hızlı bellekleri. 10 katman PCB. Dominatorlerin bazıları gibi 8 değil
Hawli. Parası olan alır.
Ben zaten başta min. 1.35V yazıcaktım vazgeçtim 1.45V ne la1.45V bellekler. Corsair ile karıştırmayın. Dünyanın en hızlı bellekleri. 10 katman PCB. Dominatorlerin bazıları gibi 8 değil
Hawli. Parası olan alır.
Ama ben alirumparam var almam
üstüne binip cadde turlamıcam kasaya takıcam durcak
3600 cl14 boru muBen zaten başta min. 1.35V yazıcaktım vazgeçtim 1.45V ne la
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ben alirum
gskill pavyon edition ramAlıntıyı görüntüle
Yeni RAM’ler Trident Z Neo, Trident Z Royal, Trident Z RGB ve Ripjaws V serisi altında satışa çıkacak. Alıntıyı görüntüle Görüldüğü üzere ramler 14-15-15-35 3600Mhz değerinde fabrikasyon olarak gelecek. 64GB (16GBx4) ve 32GB (16GBx2) seçenekleri sunuluyor. Çip Samsung B Die kullanılacak. Bu ramler xmp 2.0 özelliğine de sahip. Alıntıyı görüntüle Gskill resmii olarak voltaj değerlerini belirtmesede doğal olarak 1.35V olması tahmin ediliyor. Bu canavar ramler 2020 nin son aylarında tüm dünyada satışa sunulacak.
Alınacak ram belli oldu bak yiğidim sök sogutucuyu kullan tertemiz 5 sene.3600 cl14 boru mu
Alıntıyı görüntüle
üzüldümBen zaten başta min. 1.35V yazıcaktım vazgeçtim 1.45V ne la
Ama ben alirum
Ripjaws V dışında tasarımları beğenmedim abartı rgb var benceAlıntıyı görüntüle
Yeni RAM’ler Trident Z Neo, Trident Z Royal, Trident Z RGB ve Ripjaws V serisi altında satışa çıkacak. Alıntıyı görüntüle Görüldüğü üzere ramler 14-15-15-35 3600Mhz değerinde fabrikasyon olarak gelecek. 64GB (16GBx4) ve 32GB (16GBx2) seçenekleri sunuluyor. Çip Samsung B Die kullanılacak. Bu ramler xmp 2.0 özelliğine de sahip. Alıntıyı görüntüle Gskill resmii olarak voltaj değerlerini belirtmesede doğal olarak 1.35V olması tahmin ediliyor. Bu canavar ramler 2020 nin son aylarında tüm dünyada satışa sunulacak.
niye gel akalım cs go daüzüldüm
İlginç bir yaklaşımrip
Ripjaws V dışında tasarımları beğenmedim abartı RGB var bence
bende royali sevmedimGenelde 2. sıradaki Royali daha çok severler ama senin normal Tridentler hoşuna gitti
Alıntıyı görüntüle
macun ekran kartına gelecek süreyim geliymniye gel akalım cs go da
İlginç bir yaklaşım