Neler Yeni

GSM firmalarının Yıl sonu kampanyaları Ne yapmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdükadir
3 operatör de yıl sonu kampanyası yapmış benim aklımda Türk telekom'a geçmek var geçişte ücretler nasıl 40 GB + sınırsız sosyal medya paketi var 320 liraya bunu almak istiyorum yalnız verimli olup olmayacağı hakkında endişelerim var kimisi 100 kilobayta 120 kilobayt kesinti yapıyor diyor kimisi sosyal medyayı kullandığım halde normal internet paketinden eksiliyor diyor kimisi sınırsız paketi kullanırken kullanmak izlemek şöyle dursun internet imleci ekranda boş boş dönüyor diyor daha da problemler var mı bilmiyorum bilgisi olan var mı geçiş yapmalı mıyım

nirvanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Brk
3 operatör de yıl sonu kampanyası yapmış benim aklımda Türk telekom'a geçmek var geçişte ücretler nasıl 40 GB + sınırsız sosyal medya paketi var 320 liraya bunu almak istiyorum yalnız verimli olup olmayacağı hakkında endişelerim var kimisi 100 kilobayta 120 kilobayt kesinti yapıyor diyor kimisi sosyal medyayı kullandığım halde normal internet paketinden eksiliyor diyor kimisi sınırsız paketi kullanırken kullanmak izlemek şöyle dursun internet imleci ekranda boş boş dönüyor diyor daha da problemler var mı bilmiyorum bilgisi olan var mı geçiş yapmalı mıyım
ben turkcell 60gb 1000dk 390tl olana geçtim daha yeni ama turk telekom 40gb + sınırsız sosyal medyayı görünce aklım çelindi sonra sınırsız sosyal medya paketini araştırdığımda tonla şikayet olduğunu gördüm youtube shorts instagram reels görüntülü konuşma hikaye vs kotadan yeniyor tarzı şikayetler var suan geçme isteğim azaldı pakette aldatmaca durumları var. Bu paketi kullanan arkadaşlar varsa gelip bilgi verebilir yine de

Top Bottom