GSM operatörü değişimi HK.

THERION

80+
Reaksiyon skoru
48
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Türk Telekom olarak kullandığım GSM hattımı Vodafone geçirmeyi düşünüyorum ilk defa operatör değişikliği yapacam 16-18 yıldır falan aynı operatörü kullanıyordum değişimden sonra ne gibi prosedürler var banka hesabı vs uygulamalarda bloke oluşuyor mu bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Not: Numaram aynı kalacak.

hocam sanırm e devletten ufak tefek işlemler yapacaksınız geçerken. bloke durumu da basit bir şekilde hallediliyor uygulamaları üzerinden. banka uygulamaları özelinde konuşuyorum tabi.

Banka uygulamaları dışı bişi olmaz, geçişte e devletten elektronik onay veriyorsun zaten çalışanlar hallediyor.

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Türk Telekom olarak kullandığım GSM hattımı Vodafone geçirmeyi düşünüyorum ilk defa operatör değişikliği yapacam 16-18 yıldır falan aynı operatörü kullanıyordum değişimden sonra ne gibi prosedürler var banka hesabı vs uygulamalarda bloke oluşuyor mu bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Not: Numaram aynı kalacak.
Sakın vodafone'a geçmek gibi bir hata yapma aman düşme.

En berbatı çünkü, ne mobilde ne ev internetine stabil internet sunmuyorlar sürekli kesinti sürekli mağduriyet. Ev internetini kapatmaya gitmiştik onu kapatmak yerine bir de ek bir internet aboneliği yapmış bize. Yani anlayacağın rezil bir firma en azından Türkiye'de. Muhtemelen yurt dışında böyle değildir yabancı firma zaten.

Geri