𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
saolasın kankabedava
saolasın kankabedava
rx 550 rdr için 15 fps civarı daha iyi forzada falan 20 fps fark ediyordu sanki, h.osorun yok benim için antalyada rx 550 vardı zaten 900 e
o zaman bol şans ama satmak istersen satamayabilirsin elinde kalabilir.birkaç sene kullanıcam
evetantalyada mı oturuyorsun?
satmıcam zaten babama veririm kartıo zaman bol şans ama satmak istersen satamayabilirsin elinde kalabilir.
valla öyle ben de rx 570 ayarında kart arıyordum burda hiç yokantalyada fazla bir kart yok onu gördüm 2 tane vardı 900 e bir rx550 fan yaprağı kırık 1 tane bide bu valla bütceyi cok zorladım anca bu oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
ya zaten çok bir şey beklemiyorum ben zaten karttan days gone falan oynamıcam ets2 csgo falanEn azından almışın ben vega gpu kullanıyorum dua et o karta ne dim
Ben onları bile oynayamıyorum knkya zaten çok bir şey beklemiyorum ben zaten karttan days gone falan oynamıcam ets2 csgo falan
Ben onları bile oynayamıyorum knk
Bütün paramı cloud serverlarına harcıyorum en azından sen sabredip almışsın h.o
kanka r5 m230 vardı laptopta cs go eagle oldum dene şansınıSizin ekran kartları güzel benimki çok kötü bence şükretin 1030a
1 yıl sabrettim benyaBütün paramı cloud serverlarına harcıyorum en azından sen sabredip almışsın h.o