Neler Yeni

GT 1030 ile ikinci ekranı bağlayamama

caesar90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kutay Bilir
Merhabalar. GT 1030 ekran kartının bildiğiniz gibi iki adet çıkışı var. HDMI çıkışında halihazırda bir monitör kullanıyorum. DVI (24+1) çıkışına ise Dark marka DVI to HDMI kablo satın aldım ve Samsung marka bir televizyonu bağlamak istiyordum. Ne yazık ki çalışmadı. Kabloyu şu an kullanıyor olduğum monitörde denediğimde ise çalışıyor. Daha önce DVI (24+1) to VGA kablosu ile de denedim başka bir monitörle fakat bir türlü GT1030 ile iki monitör kullanamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

HDMI çıkışında kullandığım monitör: AOC 22B1W.
DVI to HDMI kablo: Dark (dk-cb-dvıxhdmıl180)
bilgisayarımın Power'ı: Aerocool 400W (AE-VXP400)
DVI-ı'le bağlamak istediğim televizyon: Samsung UE32H5070 32"(82 cm) FHD LED TV.

Batuhan5356

80+ Silver
Merhabalar. GT 1030 ekran kartının bildiğiniz gibi iki adet çıkışı var. HDMI çıkışında halihazırda bir monitör kullanıyorum. DVI (24+1) çıkışına ise Dark marka DVI to HDMI kablo satın aldım ve Samsung marka bir televizyonu bağlamak istiyordum. Ne yazık ki çalışmadı. Kabloyu şu an kullanıyor olduğum monitörde denediğimde ise çalışıyor. Daha önce DVI (24+1) to VGA kablosu ile de denedim başka bir monitörle fakat bir türlü GT1030 ile iki monitör kullanamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

HDMI çıkışında kullandığım monitör: AOC 22B1W.
DVI to HDMI kablo: Dark (dk-cb-dvıxhdmıl180)
bilgisayarımın Power'ı: Aerocool 400W (AE-VXP400)
DVI-ı'le bağlamak istediğim televizyon: Samsung UE32H5070 32"(82 cm) FHD LED TV.
anladığım kadarıyla 2 monitör kullanıp sonrada o görüntüyü televizyon ile paylaşmak ?

caesar90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kutay Bilir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladığım kadarıyla 2 monitör kullanıp sonrada o görüntüyü televizyon ile paylaşmak ?
Hayır. Ekran kartının DVI çıkışına Dark, DVI to HDMI kablo aracılığıyla modelini belirttiğim televizyonu bağlamak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır. Ekran kartının DVI çıkışına Dark, DVI to HDMI kablo aracılığıyla modelini belirttiğim televizyonu bağlamak istiyorum.
HDMI çıkışından direkt televizyonu bağlamak da benim için sıkıntı olmaz ama o şekilde de yine TV algılanmıyor.

Batuhan5356

80+ Silver

HDMI çıkışından direkt televizyonu bağlamak da benim için sıkıntı olmaz ama o şekilde de yine TV algılanmıyor.
peki girişlerde arıza olabilrmi

caesar90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kutay Bilir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki girişlerde arıza olabilrmi
Kabloda sorun yok dolayısıyla DVI çıkışında da sorun yok monitörümde çalıştı çünkü. TV'de de sorun yok laptoptan görüntü alıyorum.

Kabloda sorun yok dolayısıyla DVI çıkışında da sorun yok monitörümde çalıştı çünkü. TV'de de sorun yok laptoptan görüntü alıyorum.
GT1030'un HDMI çıkışında da sorun yok o da çalışıyor monitörümle.

Batuhan5356

80+ Silver

GT1030'un HDMI çıkışında da sorun yok o da çalışıyor monitörümle.
peki dönüştürücü ile mi bağlıyorsun tv'ye ? öyle ise çalışmaması normal

peki dönüştürücü ile mi bağlıyorsun tv'ye ? öyle ise çalışmaması normal
TV'ye Direk düz HDMI ile Bağlantı Yapman Gerekir monitöre DVI veya VGA İle Yaparsan Görüntü Alırsın TV'ler dönüştürücü kabul etmiyor

caesar90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kutay Bilir
valla bilmiyorum tv'den PC moduna alıyormusun ve HDMI sayısı fazla ise hangisine taktığına dikkat et
TV'de PC modu mevcut değil HDMI çıkışı iki adet. 3 farklı kabloyla iki farklı çıkışı da farklı farklı denedim ne yazık ki sonuç aynı.

Batuhan5356

80+ Silver
TV'de PC modu mevcut değil HDMI çıkışı iki adet. 3 farklı kabloyla iki farklı çıkışı da farklı farklı denedim ne yazık ki sonuç aynı.
PC modu yoksa zaten görüntü vermez o girişler o zaman sadece HDMI uydu alıcıları için kullanılıyor TV'model atsana bi

caesar90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kutay Bilir
PC modu yoksa zaten görüntü vermez o girişler o zaman sadece HDMI uydu alıcıları için kullanılıyor TV'model atsana bi
PC modu yoksa görüntü vermez diye bir mantık olduğunu düşünmüyorum. Eski bir ekran kartımda sorunsuz tak çalıştır kullanıyordum TVyi. TV modeli: Samsung UE32H5070 32"(82 cm) FHD LED TV.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,479
Üyeler
162,695
Son üye
Yunuseko4155
Top Bottom