Neler Yeni

GT 1030 ve Ryzen 3 1200 Yükseltme Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat
Bütçe
5000
Şuan aktif kullandığım sistem baya eskidi. GT 1030 ve Ryzen 3 1200. Sadece LoL, TFT, arada Valorant oynuyorum. İşlemci LoL açıkken arka planda Opera, Spotify, Vb uygulamaları açtığım zaman %90 %100 arasında kullanılıyor. İşlemciyi yükseltmem yeterli olur mu acaba? Aman aman sistem gerektirmeyen oyunlar oynadığım için hangi işlemci yeterli olur? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Sistemi tamamen değiştirme gibi bir düşüncem yok çünkü oynadığım oyunlar belli. farklı oyun oynamayı düşünmüyorum.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Emre Uzun
Şuan aktif kullandığım sistem baya eskidi. GT 1030 ve Ryzen 3 1200. Sadece LoL, TFT, arada Valorant oynuyorum. İşlemci LoL açıkken arka planda Opera, Spotify, Vb uygulamaları açtığım zaman %90 %100 arasında kullanılıyor. İşlemciyi yükseltmem yeterli olur mu acaba? Aman aman sistem gerektirmeyen oyunlar oynadığım için hangi işlemci yeterli olur? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Sistemi tamamen değiştirme gibi bir düşüncem yok çünkü oynadığım oyunlar belli. farklı oyun oynamayı düşünmüyorum.)
hocam ikinci el ile aranız nasıl alırım derseniz 1500 2000 arası ryzen 5 3600 kalan bütçe ile de bir ekran kartı veya biraz daha üstüne koyup rx6600 alırsanız oynadığınız oyunlar büyük ölçüde fps artışı görürsünüz

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Deniz Bulut
A
Anakart ve ram ne durumda

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ikinci el ile aranız nasıl alırım derseniz 1500 2000 arası ryzen 5 3600 kalan bütçe ile de bir ekran kartı veya biraz daha üstüne koyup rx6600 alırsanız oynadığınız oyunlar büyük ölçüde fps artışı görürsünüz
Kral ikinci el ile pek aram yok. keza nevşehirde yaşıyorum ve ikinci el ürün adam akıllı yok kaldı ki işlemci bulabileyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

A

Anakart ve ram ne durumda
Anakart : Gigabyte A320M-S2H 3200Mhz(OC) mATX , Ram: PNY XLR8 Low Profile 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16. 2022 Başında almıştım o zaman yeterli olur diye ve oldu da. fakat artık bitti sayılacak durumda yetmiyor

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Deniz Bulut
Kral ikinci el ile pek aram yok. keza nevşehirde yaşıyorum ve ikinci el ürün adam akıllı yok kaldı ki işlemci bulabileyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart : Gigabyte A320M-S2H 3200Mhz(OC) mATX , Ram: PNY XLR8 Low Profile 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16. 2022 Başında almıştım o zaman yeterli olur diye ve oldu da. fakat artık bitti sayılacak durumda yetmiyor
İşlemciyi elden çıkarıyorsun , yerine r5 5600 alıyorsun keyfine bakıyorsun. Uzun süre gt1030 ve 5600 ikilisini kullandım. Dediğiniz şeyler için kullanıyordum bende fazlasıyla yeterli geliyordu. Al sat için ise Facebook sayfaları var buradan ismini vermem doğru olmaz. İhtiyacın olursa özelden yaz link atarım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,083
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Sık sık ikinci el bilgisayar ürünleri alıp sistem kuruyorum. Ufak tefek sorunlar harici bir sorunla karşılaşmadım. İşlemciyi bozmak zaten zor, satıcıdan görüntülü olacak şekilde çalışıp çalışmadığına dair kanıt alacaksınız. Aynı şekilde ekran kartının da. Düzgün paketlenmesini de dile getireceksiniz.

İkinci el olarak R5 3600 ve RTX 2060 toplamda 6000 TL'ye tekabül ediyor. Bu ikiliyle de gayet idare edebilirsin dostum.

Ürünleri aynı şehirden almak zorunda değilsin, farklı sistemler mevcut alıcıya yönelik.

Son düzenleme:
Top Bottom