- Konu Sahibi Konu Sahibi
şunu bulabildim nereye bakacağımı bilmiyorm amassd marka modeli nedir
şunu bulabildim nereye bakacağımı bilmiyorm amassd marka modeli nedir
Çift kanal RAM işlemci performansını da ciddi ölçüde arttırır onu belirteyim.i3 7100 lü 1050li bir sistemim var aynı problemleri yaşıyorum lolde umarsamam gereken bir sorun yok ama diğer çoğu oyunda beni tilt ediyor valorantı oynamyacak düzeydeyim benim sorunum işlemci ile alakalı ayrıca rami 16 yap diyen arkadaşlara soruyorum 8gbın neyi yetmiyor tam olarak ?
Tamam arka planda tarayıcıya girerken veya başka bir şeyler yapmak istediğin zaman sıkıntı çıkaracaktır ama arkaplanda bir şey açık değilken sadece valorant oynarken kasıyorsa ve pcnde sorun yoksa işlemcini zorlayan şeyler vardır kısacası drop yiyorsan donanımsal bir sorunun varsa 1 parça yüzündendir.
Kötü bir SSD ama sorunun kaynağı o değildir kullandım o modeli.şunu bulabildim nereye bakacağımı bilmiyorm ama
tamam kanka valorant zaten? 8 gb neye yetiyor da yetmiyor diyosun 8x2 ram yapsa zaten fps de arttrııcakBahsettiğimiz oyun valorant farkındaysan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca fps yükselmesi için grafik ayarlarını en dibe çekme
nedenBahsettiğimiz oyun valorant farkındaysan
sen de bi göz atabilir misin hangisinin kaç olması lazım kestiremedimOyundayken görev yöneticisinden bir bak ekran kartı %100 gerisi %100ün altında mı diye.
1050ti demedim 1050 dedim ayrıca 1050 ile i3 7100 darboğaz yapmıyor ama 1050ti ile yapıyorÇift kanal RAM işlemci performansını da ciddi ölçüde arttırır onu belirteyim.
Ek olarak İ3 7100 daha zayıf bir işlemci, 1050Ti ise daha güçlü bir ekran kartı. Sizin işlemciniz zayıf kalıyor olabilir.
Kötü bir SSD ama sorunun kaynağı o değildir kullandım o modeli.
En dibe çektiğin zaman işlemciye yük bindirirsin işlemcin çok iyi olmadığı için sadece işlemci taşıyamaz yükü grafik ayarlarını dengeli tutarak ekran kartınada yük bindir.neden
Ekran kartı kullanımına bakınca en düşük ayarlarda olduğunu söylüyor tam droplandığı sırada 5 saniye öncesi 5 saniye sonrası olacak şekilde video atarsan net yorum yapabilirim.sen de bi göz atabilir misin hangisinin kaç olması lazım kestiremedim
Sorun ssd de olabilirşunu bulabildim nereye bakacağımı bilmiyorm ama
Valla hocam benim pc valorantda 6.5 gb ram kullanıyor ama sen bilirsin valorant diye küçümsenecek bir durumda değilBahsettiğimiz oyun valorant farkındaysan
Dostum kendin diyorsun 6.5 zaten bunun 4ünü windows kullanıyor 2.5gb dan bahsediyoruz ??Valla hocam benim pc valorantda 6.5 gb ram kullanıyor ama sen bilirsin valorant diye küçümsenecek bir durumda değil