kanıtlar mısın bana valorant oynanıldığınıYanlış bilgi yayma valo oynatıyor
60 fpskanıtlar mısın bana valorant oynanıldığını
yeni güncellemeyle directx11siz ekran kartları ile oynanmıyor
bu oyunun eski sürümü
AlınırArkadaşlar sorum başlıkta işlemcim Q9500 3 GHz GT 210 ekran kartım var ve oyun performansı çok kötü onun yerine GT 9800 alınır mı?
Csgo,ETS2,Valorant gibi oyunları düşük ayarlarda kasmadan oynatması yeterlidir benim için. (Belki GTA 5'de oynayabilirim)
Alınmaz diyorsanız bu bütçede GT 210'dan daha iyi bir ekran kartı önerir misiniz eski nesil amd'lerden anlamadığım için araştırmadım. (HD 7550 fln)
Bundan haberim yoktuyeni güncellemeyle directx11siz ekran kartları ile oynanmıyor
konuyla alakasız olduğunu biliyorum ama rica etsem işlemciyi nerden aldığını söyler misin ?Neyse valorant o kadar önemli değil zaten csgo ets2 gibi oyunları sorunsuz oynatır değil mi?
hd 5450 kartını kesinlikle önermem 1 yıl kadar önce ekran kartını değiştirdim ve gerçekten rahatladım 512 mb ddr2 belleklere sahip bir kart tek artısı directx11 desteklemesi twd season 1 oynarken 1366/768 çözünürlükte bile yer yer kastıran bir kart buEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com