FIFA 22'yi 1080P düşük ayarlarda oynarsın. PES tarafına pek hakim olmadığım için yorum yapamıyorum.arkadaşlar pes veya fifa oynamak istiyorum gt 730 i7 7700 8gb ram var sizce hangilerini açar
Oynatmaz oynatmaz ama gta 5 en düşük ayarlarda 720 p biraz oynarsın bencede 730 8 GB vardıarkadaşlar pes veya fifa oynamak istiyorum gt 730 i7 7700 8gb ram var sizce hangilerini açar
GTA 5'in konuyla ne alakası var?Oynatmaz oynatmaz ama gta 5 en düşük ayarlarda 720 p biraz oynarsın bencede 730 8 GB vardı
730un 8gb versiyonu yok ?Oynatmaz oynatmaz ama gta 5 en düşük ayarlarda 720 p biraz oynarsın bencede 730 8 GB vardı
730 8 GB ram var demek istedim730un 8gb versiyonu yok ?
OkGTA 5'in konuyla ne alakası var?
Yeterli argümana sahip değilseniz susmanız daha iyi. Konu sahibinin FIFA sorduğu yerde GTA 5'i düşük ayarda oynarsın demek hem kafa karışıklığına hem de konu düzenine negatif etki yapar. Ne alaka yani değil mi?
TesekkurelrYeterli argümana sahip değilseniz susmanız daha iyi. Konu sahibinin FIFA sorduğu yerde GTA 5'i düşük ayarda oynarsın demek hem kafa karışıklığına hem de konu düzenine negatif etki yapar. Ne alaka yani değil mi?