malesef o kadar vaktim yok hızlıca kurmam gerek sistemig6400 sat am4 r5 3600/5600 b450 anakart çek .
3600 2k civarı 5600 3.5k civarı .g6400 sat am4 r5 3600/5600 b450 anakart çek .
İşlerin ne kadar basit olsada çöp hocam o işlemci yapacağın masrafa değmez o işlemci için .malesef o kadar vaktim yok hızlıca kurmam gerek sistemi
hocam bütçe dışına çıkıyor3600 2k civarı 5600 3.5k civarı .
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlerin ne kadar basit olsada çöp hocam o işlemci yapacağın masrafa değmez o işlemci için .
Pardon ama attiklarinda alinabilir .hocam bütçe dışına çıkıyor
Tamamen ölü yatırım haberin olsun tamamen elindeki parçaları sat en kötü git a320 1600-2600 al.hocam bütçe dışına çıkıyor
esef o kadar vaktim yok hızlıca kurm
attıklarım toplam 5k ediyor (işlemci ve ekran kartı dışı zaten elimde var) işlemciyi satmakla uğraşmak istemiyorum zaten vaktimde yok başka şehire taşınacağım ve bu kuracağım sistemi burda bırakacağım. Bu parçalar uyuymlu mu diye öğrenmek istedim sadece.Pardon ama attiklarinda alinabilir .
elimde zaten oyun oynamak için 4060lı sistem var sadece ofis işleri için kullancağım 2. pc diziyorum yatırım olayı, gelecege donuk cart curt o kadar önemli degilTamamen ölü yatırım haberin olsun tamamen elindeki parçaları sat en kötü git a320 1600-2600 al.
Bu şekilde para harcayacağına git çatır çatır harca daha mantıklı
Attıkların 5K ediyor 2. elde komple sistem 5K zaten ama yok illa alacağım diyorsan al gitsinattıklarım toplam 5k ediyor (işlemci ve ekran kartı dışı zaten elimde var) işlemciyi satmakla uğraşmak istemiyorum zaten vaktimde yok başka şehire taşınacağım ve bu kuracağım sistemi burda bırakacağım. Bu parçalar uyuymlu mu diye öğrenmek istedim sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
elimde zaten oyun oynamak için 4060lı sistem var sadece ofis işleri için kullancağım 2. pc diziyorum yatırım olayı, gelecege donuk cart curt o kadar önemli degil