EGOKING
80+
- Reaksiyon skoru
- 133
he o zaman alabilrisin bence kanka başta belirtseydin keşkeios uyumlu değil :/
çok baktım en az 4 saat araştırdım en iyis bu bu fiyata daha da düşer mi ki diye kafamda soru işareti varhe o zaman alabilrisin bence kanka başta belirtseydin keşke![]()
en kötü yanı wi fi olmamasıçok baktım en az 4 saat araştırdım en iyis bu bu fiyata daha da düşer mi ki diye kafamda soru işareti var
kanka kara cuma indirimleri yaklaşıyor çok acelen yoksa biraz bekleyebilirsin bence ya çok düşmese bile yine bu fiyata gelir yaniçok baktım en az 4 saat araştırdım en iyis bu bu fiyata daha da düşer mi ki diye kafamda soru işareti var
Post automatically merged:
en kötü yanı wi fi olmaması
11 11 dimikanka kara cuma indirimleri yaklaşıyor çok acelen yoksa biraz bekleyebilirsin bence ya çok düşmese bile yine bu fiyata gelir yani
bu zaten akakçe de 11 11 indirime diye geçiyo ordan gördüm11 11 dimi
keşke ama çok pahalıBizzat kullanıyorum 2 yıldır. Harika. Safir cam titanyum kasa. Ne çizik ne kırık var. Tüm özellikler açık 13-15 gün şarjı gidiyor. Kablosuz şarj özelliği var. Öneririm. 3 pro yeterse bütçeniz onu da öneririm. Bir ara ben de yükseltmeyi düşünüyorum. Parasını sonuna kadar hakemden nadir ürünlerden biri.
oooo asıl aklıma geldi bunların porshce desing i var onlar ayrı bi efsane hem gt3 ün hemde gt2 ninBizzat kullanıyorum 2 yıldır. Harika. Safir cam titanyum kasa. Ne çizik ne kırık var. Tüm özellikler açık 13-15 gün şarjı gidiyor. Kablosuz şarj özelliği var. Öneririm. 3 pro yeterse bütçeniz onu da öneririm. Bir ara ben de yükseltmeyi düşünüyorum. Parasını sonuna kadar hakemden nadir ürünlerden biri.
Porche lar geç. Bi fark yok sadece tasarım. Hoşta değiller bence.keşke ama çok pahalı
şimdi asıl indirim 11 11 de mi oluyo yoksa kimisi 8 inde başlatıyo kimisi başlatmış bile nasıl oluyo bilen var mı
oooo asıl aklıma geldi bunların porshce desing i var onlar ayrı bi efsane hem gt3 ün hemde gt2 nin
2999 tl olmuştu dün gt2 pro alıcaktım dedim bekleyeyim adam 3.5k ya çekmiş :dPorche lar geç. Bi fark yok sadece tasarım. Hoşta değiller bence.
Kasım ayında bir ton indirim oluyor. 11.11 ve Black Friday bunlardan en ünlüleri. Takip et. Black Friday ay sonuna doğru başlıyor sanırım. Tam emin değilim.
Ben 2 yıl önce 2.200 gibi bir fiyata almıştım huawei in web sitesinden. Sık sık indirime giren bir saat2999 TL olmuştu dün gt2 pro alıcaktım dedim bekleyeyim adam 3.5k ya çekmiş :d