Noysal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 439
Merhaba arkadaşlar, Beyaz sistem kurmaya kasadan başlamak istedim ve kendime uygun 2.elden Beyaz bir GT502 plus buldum, uygun bir fiyat olduğuna karar kıldıktan sonra, marmaray ile 1 saat 10 dk sonucu Gebze’de kasayı satan abi ile buluştuk. Abi bana daha önce söylemediği kasanın kusurunu buluştuğumuzda söyledi “Bir ayağı yamuk haberin olsun, şöyle bir bak” bende baktım, evet yamukluk vardı ama kasanın içinde ekstra fanlar olması, fiyatın uygunluğu ve taaa Üsküdar’dan Gebze’ye gelmiş olmanın haliyle “Sıkıntı yok abi” dedim, ve gerçekten aman aman bir olay değildi, çünkü abi kasanınduruşunda bir olay teşkil etmediğini de söyledi. Ayrıyeten yamukluğun, kargodan geldiğinde böyle olduğunu, kendinden kaynaklı olmadığını da ekledi. Bende kasamı alıp, Marmara’ya geri dönüp, Üsküdar’a yol aldım. Marmaraydan evime yaklaşık 700-800 metre olduğundan ve kasanın da yaklaşık 12kilodan fazla olduğundan zorlanarak taşıdım, kilosu sıkıntı değildi ama şekli taşımayı zorlaştırıyordu. İlerleyen zamanda kasanın yamuk ayağı gözüme batmaya başladı ve dedim bir asusa yazayım, çünkü satın alınan yerin bu, kasa kargodan yamuk geldi olayına inanacağına ve ilgineceğine inanmadım, halbu ki yine de yazdım wp’den ve aradım ama dönüş olmadı. Kasam KFG’li olduğundan rahattım, dedim asus ücretsiz bir şekilde gönderir parçayı çünkü öyle aman aman büyük veyahut özel bir parça değil, yazışmaların sonunda asusun, benden istediği ÜCRET TAM TAMINA 800TL, şaşırmak ile beraber dedim siz 4 tanesine mi bu parayı istiyorsunuz yoksa 1 tanesine mi onlarda 1 adet fiyatı olduğunu söyledi
Simetri olayına biraz kafayı takan birisi olarak maalesef istemeye istemeye siparişi verdim ama bu olay bence açgözlülükten ve servis acizliğinden başka bir şey değildir. Çünkü aynı olayın benzerini Logitech ile yaşadım, 733 kulaklığımın kablosunun pinleri bozuldu ve yenisini istediğimde ise Amerika’dan özel olarak kablo getirmiş ve 1 lira ücret istememişlerdi. Önümüzde ki dönemlerde anakart da alacağım ve bu olay biraz gözümü açtı Asus iyi bir marka olabilir ama küçücük bir olayda bile bu kadar para isteyen bir marka ile gelişmiş bir donanım ile sıkıntı yaşamamak için tercihimi başka markalardan kullanacağım.