Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
gta vc benim için helikopter görevi ve seawaysdan ibaretGta vice city: tommynin intikam alması
gta vc benim için helikopter görevi ve seawaysdan ibaretGta vice city: tommynin intikam alması
O görevlerde o kadar sıkılmıştım ki aklımda silinmiş resmen. (ama seaways asla unutmam )gta vc benim için helikopter görevi ve seawaysdan ibaret
Herkesin görüşü, oyun zevki, oyun anlayışı, düşüncesi farklıdır. Kimi oyuna söver kimi bayılır. O yüzden bir şey diyemem.Sen Gta 4' laf edemezsin
@Barış Yalçın
oynama- Optimizasyon sorunları yıllarca sürdü. konsollarda 60 FPS çalışmaya daha yeni başladı. Çıkışından neredeyse 13 yıl sonra yani
- Oyun adeta lağıma bulanmış gibi. Yapacağınız renk paletini Bir de gerçekçi olduğu için öyle diyenler var ahahahah.Kontrast ve yoğunluk arttırınca bile cidden şeye bulanmış gibi kalıyo yine de
- Oyunun görevleri tasarımdan ve zevkten uzak, aşırı yavan ve sıkıcı
- Oyunun başından sonuna kadar amelelik yapıyoruz bildiğin. Kim ne derse öldür, takip et, şuraya götür, oraya götür, YETER BE!
- Ana karakter tam bir odun. Cidden gram empati kurmanın imkanı yok, adam slav erkeklerinin bir araya gelmiş hali gibi
- GTA oyunlarının en iyi yanı olan açık dünya bu oyunda rezalet. GTA'yı, GTA yapan açık dünyadır. Açık dünyada yapacak bir şey yokkkkkk bu oyundaa
- Roman diye bir karakter var, allah ağzını yok etse de konuşamasa. Oyun boyu dır dır dır dır, sus ulan susss
- Araba çeşitliliği rezalet. Cidden mod falan kurmazsanız her yere taksiyle gidesiniz geliyo
- Oyun aşırı sıkıcı. Bir ton sebep var bunun için. Birkaçını yazdım zaten
- Atmosfer rezalet. Gerçekten koskoca time square meydanını yapmışsınız ama in cin top oynuyor