Neler Yeni

GTA 4 rezil bir oyun, midemi bulandırıyor

Flamesa

80+ Silver
Şimdi boş konu diyecem kızgın atacaksınız ama konunun amacı nedir her oyun için herkes kendi görüşlerini yazarak konumu açsın herkesin görüşü kendine. Bu kadar rezalet oyunsa oynama bu kadar basit konu açıp neden dile getirme ihtiyacı duydun anlamadım?

Beren

80+ Gold
oyun konsol portu. emülasyon gibi bişey. o konuda başarılı olamadı. eski bilgisayarımda 4gb vrami 128mb olarak gösteriyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ps4 e hiç çıkmadı. ps3 ve 360 içinse kötü çalışmıyordu. ben ps3te uzun yıllar oynadım. 2013te gta5 çıkana kadar.
PS 4'e çıkmamış, bir eksiyi de buradan kesiyorum
rezil bir oyun yine kanıtladı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
PS 4'e çıkmamış, bir eksiyi de buradan kesiyorum
rezil bir oyun yine kanıtladı
2008de çıkan bir oyunun, bir üst versiyonu çıkmışken, yeni konsola çıkmamasını yadırgamam. benim her zaman eleştirdiğim xbox geriye uyumluluk verirken sonynin vermemesi. xbox oneda bütün eski xboxların oyunları oynanırken sony oyunları yeni konsola çıkarıp tekrar sattı. rockstar bunu uğraşmaya değer bir şey olarak görmemiş olabilir.

- Optimizasyon sorunları yıllarca sürdü. konsollarda 60 FPS çalışmaya daha yeni başladı. Çıkışından neredeyse 13 yıl sonra yani 😂🤣
- Oyun adeta lağıma bulanmış gibi. Yapacağınız renk paletini 🤮 Bir de gerçekçi olduğu için öyle diyenler var ahahahah.Kontrast ve yoğunluk arttırınca bile cidden şeye bulanmış gibi kalıyo yine de
- Oyunun görevleri tasarımdan ve zevkten uzak, aşırı yavan ve sıkıcı (n)
- Oyunun başından sonuna kadar amelelik yapıyoruz bildiğin. Kim ne derse öldür, takip et, şuraya götür, oraya götür, YETER BE! 😡
- Ana karakter tam bir odun. Cidden gram empati kurmanın imkanı yok, adam slav erkeklerinin bir araya gelmiş hali gibi
- GTA oyunlarının en iyi yanı olan açık dünya bu oyunda rezalet. GTA'yı, GTA yapan açık dünyadır. Açık dünyada yapacak bir şey yokkkkkk bu oyundaa
- Roman diye bir karakter var, Allah ağzını yok etse de konuşamasa. Oyun boyu dır dır dır dır, sus ulan susss 😠
- Araba çeşitliliği rezalet. Cidden mod falan kurmazsanız her yere taksiyle gidesiniz geliyo
- Oyun aşırı sıkıcı. Bir ton sebep var bunun için. Birkaçını yazdım zaten
- Atmosfer rezalet. Gerçekten koskoca time square meydanını yapmışsınız ama in cin top oynuyor
1. gta 4 en sevdiğim gta oyunu 2. optimizasyon sorunu az 3. görevler ve hikaye çok çok iyi 4. her dediğinde amelelik olmuyo sen önce ne demek öğrende gel 5. hele görevlere gir bak bakalım 6. roman kardeşi nikonun tüm gta oyunlarında öyle 7. arabala çok güzel sana öyle gelmiyorsa napim 8. oyun sıkıcı mı? sdn de banlanan hesabım vardı onu ismiyle hitap ediyorum @kesin öyledir 9. atmosfer? galiba korsan gta 4indirdin

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
- Optimizasyon sorunları yıllarca sürdü. konsollarda 60 FPS çalışmaya daha yeni başladı. Çıkışından neredeyse 13 yıl sonra yani 😂🤣
- Oyun adeta lağıma bulanmış gibi. Yapacağınız renk paletini 🤮 Bir de gerçekçi olduğu için öyle diyenler var ahahahah.Kontrast ve yoğunluk arttırınca bile cidden şeye bulanmış gibi kalıyo yine de
- Oyunun başından sonuna kadar amelelik yapıyoruz bildiğin. Kim ne derse öldür, takip et, şuraya götür, oraya götür, YETER BE! 😡
- Ana karakter tam bir odun. Cidden gram empati kurmanın imkanı yok, adam slav erkeklerinin bir araya gelmiş hali gibi
- GTA oyunlarının en iyi yanı olan açık dünya bu oyunda rezalet. GTA'yı, GTA yapan açık dünyadır. Açık dünyada yapacak bir şey yokkkkkk bu oyundaa
- Roman diye bir karakter var, allah ağzını yok etse de konuşamasa. Oyun boyu dır dır dır dır, sus ulan susss 😠
- Araba çeşitliliği rezalet. Cidden mod falan kurmazsanız her yere taksiyle gidesiniz geliyo
- Atmosfer rezalet. Gerçekten koskoca time square meydanını yapmışsınız ama in cin top oynuyor
Optimizasyon sorunlarında tamamen katılıyorum.
Renk paleti konusunda gerçekçi olduğu için diye savunanlar saçmalıyordur. Yapım aşamasında alınan bir karar, bana rahatsız edici gelmemişti. Tercih meselesi, diğer tüm GTA oyunlarına göre belirgin şekilde daha soluk kalıyor.
Görevler ben oynadığımda rahatsız edici gelmemişti, memnundum zaten GTA 5 hariç hiçbir GTA oyunu aksiyon ile başlamadı.
Araba çeşitliliği cidden az ancak ben GTA 5'in hikaye modunda bile yeterli olmadığını düşünüyorum. Zorunda olmadıkça GTA 5 hikayesi boyunca karakterlerin kendi araçlarını kullanmıştım. GTA 4'ü araç özelleştirmeleri konusunda eleştirebiliriz olmaması çeşitliliği bir hayli azaltıyor.

-Açık dünya çok yavan? Diğer GTA oyunlarında etkinlik olarak -cidden iyi- olup da buradan olmayan bir iki örnek alabilir miyim?
GTA San Andreas açık dünya ev soygunları, GTA 5 random eventler dışında pek bir şey aklıma gelmiyor.
Spor salonuna gitmeyi, dövme yaptırmayı saç kestirmeyi vs. saymıyorum.

-Gidip de Vehicle ve Crowd density ayarını düşükte tutmadığınız sürece hiçbir yerde in cin top oynamıyor.

"- Oyunun başından sonuna kadar amelelik yapıyoruz bildiğin. Kim ne derse öldür, takip et, şuraya götür, oraya götür, YETER BE! 😡"
GTA Vice City hikayesinde Sonny'ye kaybedilen parayı toplamaya uğraşmak, GTA 5'de Meksika karteline borcu karşılamak için soygun yapmak?
Neredeyse her GTA oyununda zaten bu durum var, GTA 4 de hikayenin geneline yayılmış olabilir ama mantıklı bir eleştiri noktası olarak görmüyorum. Zaten aşırı emoji kullanımından konuyu pek ciddiye alabildiğim de söylenemez. :rolleyes:
Normalde sizi diğer konularda karşılaştığımda çok daha ciddi biri olarak gördüğümden söylüyorum.

Beren

80+ Gold
-Gidip de Vehicle ve Crowd density ayarını düşükte tutmadığınız sürece hiçbir yerde in cin top oynamıyor.
Atmosfer usta?
Sadece aynı kişilerin kopyası bir defa karşıdan karşıya geçmek yerine 2 kez geçiyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTA Vice City hikayesinde Sonny'ye kaybedilen parayı toplamaya uğraşmak, GTA 5'de Meksika karteline borcu karşılamak için soygun yapmak?
Neredeyse her GTA oyununda zaten bu durum var, GTA 4 de hikayenin geneline yayılmış olabilir ama mantıklı bir eleştiri noktası olarak görmüyorum. Zaten aşırı emoji kullanımından konuyu pek ciddiye alabildiğim de söylenemez. :rolleyes:
En azından diğerleri görev tasarımları veya atmosferle kurtarıyor
bunda yine o olay yok

• Hahaha
Reaksiyonlar: Prmy

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
- Roman diye bir karakter var, allah ağzını yok etse de konuşamasa. Oyun boyu dır dır dır dır, sus ulan susss 😠
Yoo ben seviyorum mesela indirime girse de alsam 😂

• Beğen
Reaksiyonlar: java

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Gta 4 kadar gereksiz övülen bir oyun yok zaten.
Yani mekanikler falan iyi de benim için en kötü gta oyunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,789
Üyeler
163,726
Son üye
khanivore23
Top Bottom