Neler Yeni

GTA 4 rezil bir oyun, midemi bulandırıyor

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
O yüzden gta vice city> all.
1619724151618.png

Bu yüzden de hala izleniyor😁 ✌️

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
- Optimizasyon sorunları yıllarca sürdü. konsollarda 60 FPS çalışmaya daha yeni başladı. Çıkışından neredeyse 13 yıl sonra yani 😂🤣
- Oyun adeta lağıma bulanmış gibi. Yapacağınız renk paletini 🤮 Bir de gerçekçi olduğu için öyle diyenler var ahahahah.Kontrast ve yoğunluk arttırınca bile cidden şeye bulanmış gibi kalıyo yine de
- Oyunun görevleri tasarımdan ve zevkten uzak, aşırı yavan ve sıkıcı (n)
- Oyunun başından sonuna kadar amelelik yapıyoruz bildiğin. Kim ne derse öldür, takip et, şuraya götür, oraya götür, YETER BE! 😡
- Ana karakter tam bir odun. Cidden gram empati kurmanın imkanı yok, adam slav erkeklerinin bir araya gelmiş hali gibi
- GTA oyunlarının en iyi yanı olan açık dünya bu oyunda rezalet. GTA'yı, GTA yapan açık dünyadır. Açık dünyada yapacak bir şey yokkkkkk bu oyundaa
- Roman diye bir karakter var, allah ağzını yok etse de konuşamasa. Oyun boyu dır dır dır dır, sus ulan susss 😠
- Araba çeşitliliği rezalet. Cidden mod falan kurmazsanız her yere taksiyle gidesiniz geliyo
- Oyun aşırı sıkıcı. Bir ton sebep var bunun için. Birkaçını yazdım zaten
- Atmosfer rezalet. Gerçekten koskoca time square meydanını yapmışsınız ama in cin top oynuyor
kesinlikle katılıyorum artık bunları birinin demesi lazımdı gerçekten

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Optimizsayonu cidden leş bu arada, gta 4 ile gta 5'i aynı düzeydeki ayarlarda denediğimde gta 5 daha çok fps veriyordu ve çok daha güzel gözüküyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Harun Akkul
- Optimizasyon sorunları yıllarca sürdü. konsollarda 60 FPS çalışmaya daha yeni başladı. Çıkışından neredeyse 13 yıl sonra yani 😂🤣
- Oyun adeta lağıma bulanmış gibi. Yapacağınız renk paletini 🤮 Bir de gerçekçi olduğu için öyle diyenler var ahahahah.Kontrast ve yoğunluk arttırınca bile cidden şeye bulanmış gibi kalıyo yine de
- Oyunun başından sonuna kadar amelelik yapıyoruz bildiğin. Kim ne derse öldür, takip et, şuraya götür, oraya götür, YETER BE! 😡
- Ana karakter tam bir odun. Cidden gram empati kurmanın imkanı yok, adam slav erkeklerinin bir araya gelmiş hali gibi
- GTA oyunlarının en iyi yanı olan açık dünya bu oyunda rezalet. GTA'yı, GTA yapan açık dünyadır. Açık dünyada yapacak bir şey yokkkkkk bu oyundaa
- Roman diye bir karakter var, allah ağzını yok etse de konuşamasa. Oyun boyu dır dır dır dır, sus ulan susss 😠
- Araba çeşitliliği rezalet. Cidden mod falan kurmazsanız her yere taksiyle gidesiniz geliyo
- Atmosfer rezalet. Gerçekten koskoca time square meydanını yapmışsınız ama in cin top oynuyor
Çok saçma olmuş

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bunları okuyunca aslında oyunun ne kadar iyi olduğunu hatırladım ve indirmeye başladım. bir daha bitirmeme vesile olduğun için teşekkürler(y)

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Oyunun başından sonuna kadar amelelik yapıyoruz bildiğin. Kim ne derse öldür, takip et, şuraya götür, oraya götür, YETER BE! 😡
Diğerleri kişiden kişiye değişir ama buraya katılmıyorum. Böyle dersen nerdeyse oyun piyasasındaki tüm hikayeli oyunlari topa tutmuş olursun. Hikayeli oyunların %90ı bizi yönetiyor zaten

Beren

80+ Gold

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Diğerleri kişiden kişiye değişir ama buraya katılmıyorum. Böyle dersen nerdeyse oyun piyasasındaki tüm hikayeli oyunlari topa tutmuş olursun. Hikayeli oyunların %90ı bizi yönetiyor zaten
Oyunun yonetmesinden degil, surekli amelelik yapmamizdan bahsetmis sanki.

Top Bottom