Neler Yeni

GTA 5 1 FPS ALIYORUM

Mmtonur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ONUR YILDIZ
Merhabalar , bilgisayarım internette izledigimin aksine vasat performans gosterıyor gtada normal bir sekilde dururken 40 fps gorurken araba surmeye basladıgımda 5 fps goruyorum (1 - 8 fps arası) acaba bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim ısınma sorunu yoktur en fazla 72 73 dereceyi goruyorum bilgisayar ozellıkleri i3 7020u mx110 4gb ram

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
hocam işlemci yine biraz idare eder ama ekran kartınız ve 4gb ram hiç yeterli deil günümüz için 8 gb ram bile drop yiyor 4gb ram oyun oynatmazki

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Laptop kullanıyorsunuz. Normaldir.

Mmtonur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ONUR YILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam işlemci yine biraz idare eder ama ekran kartınız ve 4gb RAM hiç yeterli deil günümüz için 8 gb RAM bile drop yiyor 4gb RAM oyun oynatmazki
hocam normalde bende oyle derdım ama bu sistemle 50 fps alanlar benim 1 fps almam bana tuhaf geldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mert
hocam normalde bende oyle derdım ama bu sistemle 50 fps alanlar benim 1 fps almam bana tuhaf geldı
Videolar yanıltıcı olabilir şöyle aciklim video yu çeken adam formatı atmış driver ve update lerini yapıp direk GTA 5 indirmiş olabilir bu şu demek arka planda hiç ama hiç bir ek program yok demek oluyor. Şimdi gelelim sana sen muhtemelen birçok program kullaniyorsundur gerekli gereksiz. Oyunları indirdiği de yanında ek programlar kurar açılması için böyle katlana katlana ram ihtiyacın çoğalır. Adam 3.8 GB ram çekiyor video da sistem için 0.2 GB ram yetiyor (o da zor ya) ama sende durum değişik sadece sistem 2gb ram yiyordur en az ee oyuna ne kalıyor nerdeyse hiç birsey. Bunun haricinde ram MHz leri farklı olabilir sen single o dual kullanıyor olabilir gibi gibi şeyler çok örnek var fakat bu en muhtemeli

Mmtonur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ONUR YILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Videolar yanıltıcı olabilir şöyle aciklim video yu çeken adam formatı atmış driver ve update lerini yapıp direk GTA 5 indirmiş olabilir bu şu demek arka planda hiç ama hiç bir ek program yok demek oluyor. Şimdi gelelim sana sen muhtemelen birçok program kullaniyorsundur gerekli gereksiz. Oyunları indirdiği de yanında ek programlar kurar açılması için böyle katlana katlana RAM ihtiyacın çoğalır. Adam 3.8 GB RAM çekiyor video da sistem için 0.2 GB RAM yetiyor (o da zor ya) ama sende durum değişik sadece sistem 2gb RAM yiyordur en az ee oyuna ne kalıyor nerdeyse hiç birsey. Bunun haricinde RAM MHz leri farklı olabilir sen single o dual kullanıyor olabilir gibi gibi şeyler çok örnek var fakat bu en muhtemeli
Tesekur ederim cevabin icin son sorum 4 gb eklersem nasil performans fps alirim

Yağız 111

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Prize takılı değilse çok normal ama prize takılıldığında da 30'u geçeceğini pek sanmıyorum

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
MSI Afterburner programını açtıktan sonra video paylaşabilir misiniz? Bilgisayarınızın ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Hangi programlar yüklü? Hangi program ne kullanıyor? Windows ayarları ne durumda? Orijinal mi, değil mi? Windows 10 mu? Sürücüler güncel mi? Güncelleme yaparken program mı kullandınız? Hard disk veya ssd, sağlam mı? Bunlar hakkında hiçbir bilgimiz yokken, yardımcı olamayız.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Arabada vs yaşanan Fps düşmelerinin çoğunluğu HDD veya SSD'nizin veri yazma/ okuma hızından kaynaklanıyor. Çünkü arabayla hızlı gidiyorsun ve bilgisayar haritayı yüklemeye çalışıyor bundada zorlanıyor bazen atlamalar vs. oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mert
Tesekur ederim cevabin icin son sorum 4 gb eklersem nasil performans fps alirim
Muhakkak daha iyi olur ama ben yinede çok fazla bir şey bekleme derim. Arkadaşların dediği gibi muhtemelen SSD de de sorun var onuda degisiceksin vs vs derken boynuz kulağı gecicek bence gerek yok başka güzel oyunlarda var bütçeyi ayarlar yeni PC alırsın 👍

Mmtonur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ONUR YILDIZ
MSI Afterburner programını açtıktan sonra video paylaşabilir misiniz? Bilgisayarınızın ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Hangi programlar yüklü? Hangi program ne kullanıyor? Windows ayarları ne durumda? Orijinal mi, değil mi? Windows 10 mu? Sürücüler güncel mi? Güncelleme yaparken program mı kullandınız? Hard disk veya SSD, sağlam mı? Bunlar hakkında hiçbir bilgimiz yokken, yardımcı olamayız.
Hocam bilgisayar bu https://www.hepsiburada.com/hp-250-...LTpWKbavW1gd3H0z5ccz3tnDPZYB_bkRoCb0oQAvD_BwE.
MSI Afterburner programını açtıktan sonra video paylaşabilir misiniz? Bilgisayarınızın ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Hangi programlar yüklü? Hangi program ne kullanıyor? Windows ayarları ne durumda? Orijinal mi, değil mi? Windows 10 mu? Sürücüler güncel mi? Güncelleme yaparken program mı kullandınız? Hard disk veya SSD, sağlam mı? Bunlar hakkında hiçbir bilgimiz yokken, yardımcı olamayız.
Hocam bilgisayari yeni formatladim driveleri yukledim oyunu kurdum https://www.hepsiburada.com/hp-250-...LTpWKbavW1gd3H0z5ccz3tnDPZYB_bkRoCb0oQAvD_BwE. Bilgisayarın modelide bu msi afterburner verileride şöyle 3100 ile 3650 mb ram kullanımı en fazla 70 72 derece sicaklik

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
MSI Afterburner açıkken fotoğraf veya video kaydı yapıp paylaşabilir misiniz? Ram yetersiz, ssd kullanmıyorsunuz. Ekran kartı ve işlemci ne durumda? Yüzde kaçı kullanılıyor?

Top Bottom