settings den 720x480 yap 30fps rahat alırsınbende windowsun çözünürlüğü 1600x1024 gta 5 de 16:9 1600x1024 aynı gene
knk bunu kurarsamda onlineye giremem veya düzeltmek istersem düzeltemem oyunu silip indirmem lazım 5 gün sürüyor oda benim internet baya yavaş (mods klasörüne yükleniyorsa yüklerim)Beceribilsen bunu kurHD Low End
Hey guys I promise you wont find a better settings file for low end systems who still want to look good, infact you will gain more fps out of this then any other settings file out there,"example stock minimum settings I get 10fps with my mod I get 30fps+ while increasing graphics and detail" Im...tr.gta5-mods.com
Afterburner bilgisayarındaki sıcaklık verilerini oyun içindeki fps ini gösteren bı yazılım aynı zamanda fanların hızını da manuel olarak ayarlayabilirsinone kanka
Mods klasörüne yukleniyo diye biliyorum zaten kusura bakmada online oynama orda çok kasarknk bunu kurarsamda onlineye giremem veya düzeltmek istersem düzeltemem oyunu silip indirmem lazım 5 gün sürüyor oda benim internet baya yavaş (mods klasörüne yükleniyorsa yüklerim)
O ekran kartıyla iyi dayanıyon vallahaonlinede 30 40 alıyorum knk ama tek sıkıntısı 1 saatde giriyor
çözünürlüğü oyun içinden grafik kısmından değiştirmeyi denedinizmibende windowsun çözünürlüğü 1600x1024 gta 5 de 16:9 1600x1024 aynı gene