requim
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
valla ne desem haklısın pc ölü zaten benim pc almayı düşünüyorum ama para yok int kafeden alıcaz başka çaremiz yok he bu arada minecraftda her şeyi kapayınca kısınca 1k fps yi buluyor ama grafikleri şahane felan yapınca 120 200 de oynatıyor (hesabı çaldılar oynayamıyorum)Sen benim farklı bir versiyonumsun sanırım.Ben de 2 yıl boyunca GTA Online oynadım.Genellikle ilk girdiğim an 40 fps açılıyor sonrasında git gide fps düşüp saniyede bir drop yiyordum.Bu önceden yoktu.GTA Online Summer Update DLC geldi ve ondan sonra oyunun optimizasyon Mariana Çukur'u kadar bir derinliğe gömüldü.Aynı zamanda GTA 5'te CS:GO gibi oyunlarda olduğu gibi çift ekran kartını veya ikincil ekran kartını devreye sokma gibi olayları yok.Test edebileceğin bir uygulama ile fark edebilirsin GTA 5 güç gerektiği zaman devreye girmesi gereken ekran kartlarında devreye girmiyor sadece işlemcinin grafik birimini kullanıyor.Gerekli olan VRAM'i de ramlardan kullanıyor.Isınma sorununa girmiyorum zaten o başlı başına bir drop belası.En iyi yöntem silmektir gram zevk alamıyorsun.Bu arada bu konuda AMD'nin de suçu var.Nvidia için bir sürü çözüm yöntemi bulmuştum zamanında internette.Eski AMD'lerin sanırım garezi var bu konuda.Tavsiyemdir oyunu sil çözünürlüğü düşürünce oyun Minecraft oluyor eğer monitörünün çözünürlüğü ile aynı değilse.