Neler Yeni

Çözüldü✓ GTA 5 az FPS sorunu yardımcı olabilir misiniz?

We_wehe-2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hakan Altun
Fps değil diğer sıcaklık vb bakalım ve ekran kartı kullanımı
gpu değeri 64 ekran kartı kullanımı %60
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece bu oyun da yapıyorsa ram yükseltmen lazım sonra fps farkını gör. Diğer oyunlarda da ram ile alakalı olabilir ama bütün oyunlarda yapmaz. İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol et, sıkıntı yoksa ddu ile driverını sil tekrar yükle.
bugün 8gb ram alıp deneyeceğim.

Berkyozclk

80+ Bronze
Herkese merhabalar. İlk önce sorunumu söyleyeyim. Sorunum GTA 5'te inanılmaz az FPS alıyorum. Düşük ayarlarda zar zor 30 FPS oluyor. Yüksek ayarlarda 20-25 civarı geziyor. V-SYNC kapalı MSAA 2X de. Sistem bilgilerim aşağıdadır.

SİSTEM:
RTX 3050
İ5 12400K
512SSD
8GB RAM

NOT: OYUNU DAHA YENİ ALDIM...
ram i 4 4 mü kullanıyorsun yoksa 1 tane 8 olarak mı

We_wehe-2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hakan Altun
Sadece bu oyun da yapıyorsa ram yükseltmen lazım sonra fps farkını gör. Diğer oyunlarda da ram ile alakalı olabilir ama bütün oyunlarda yapmaz. İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol et, sıkıntı yoksa ddu ile driverını sil tekrar yükle.
Ayrıca size şunuda söylemek isterim trevor'u açtığımız yer gelene kadar oyun 80fpsde takılıyordu sonra trevor'u açtım ve o'neil kardeşler görevine gelene kadar bir sorun olmadı sonra Los santosa git dedi oyun. Ve fps orda düştü... 36 ya kadar indi bende pcyi yormuş olduğumu düşündüm ve dinlendirmek için uyku moduna aldım ve bende uyumaya gittim. Uyudum ve sabah uyandığımda artık fps değerlerim eskisi gibi deildi....

ram i 4 4 mü kullanıyorsun yoksa 1 tane 8 olarak mı
4x2 demedigime göre ,tek slot 8x1 kullanıyorum

Berkyozclk

80+ Bronze
Ayrıca size şunuda söylemek isterim trevor'u açtığımız yer gelene kadar oyun 80fpsde takılıyordu sonra trevor'u açtım ve o'neil kardeşler görevine gelene kadar bir sorun olmadı sonra Los santosa git dedi oyun. Ve fps orda düştü... 36 ya kadar indi bende pcyi yormuş olduğumu düşündüm ve dinlendirmek için uyku moduna aldım ve bende uyumaya gittim. Uyudum ve sabah uyandığımda artık fps değerlerim eskisi gibi deildi....

o da fps duşmesi yapabilir ayrıca silip tekrar yukle bende de sadece cs de aynı sorun vardı 4050 olmasına ragmen
silip yukleyince oyunlar duzeliyor genelde rdr 2 de her oyuna girdigimde ayarlarım sıfırlanıyordu degisik seyler oluyordu silip yukleyince duzeldi gta 5 buyuk oyun oldugu icin silip yuklemeyi son secenek olarak dene

yaw yardım etmeye calısıyoz verdigin cevaba bak

We_wehe-2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hakan Altun
o da fps duşmesi yapabilir ayrıca silip tekrar yukle bende de sadece cs de aynı sorun vardı 4050 olmasına ragmen
silip yukleyince oyunlar duzeliyor genelde rdr 2 de her oyuna girdigimde ayarlarım sıfırlanıyordu degisik seyler oluyordu silip yukleyince duzeldi gta 5 buyuk oyun oldugu icin silip yuklemeyi son secenek olarak dene

yaw yardım etmeye calısıyoz verdigin cevaba bak
Atarlı giderli bir cevap vermedim,senin dediğin gibi silip yükleceğim,Peki.

arkadaşlar az önce eve geldim 8gb ram taktım,ve işlemci çekirdeklerimin hepsini kullana bastım. Suan 143fps alıyorum yardım için teşekkürler herkese

Son düzenleme:
Top Bottom