FPS sorunu Windows 10

Sunset'

80+
Reaksiyon skoru
41
Windows 10 Home kullanıyorum bilgisayarımda oyun oynarken bazen Alt Tab attığımda PC resmen 1 2 FPS oluyor ve uzun süre öyle kalıyor bazen PC'yi yeniden açmam gerekiyor dün GTA 5 oynarken 3 kez yaşadım bu sorunu ve bugün başka bir oyun oynarken ise 1 kez yaşadım sebebi ne olabilir

PC özellikleri
Ekran kartı: RX 6650 XT.
İşlemci: R5 5500.
RAM: 16 GB 3200MHz.

Windows 10 Home kullanıyorum bilgisayarımda oyun oynarken bazen Alt Tab attığımda PC resmen 1 2 FPS oluyor ve uzun süre öyle kalıyor bazen PC'yi yeniden açmam gerekiyor dün GTA 5 oynarken 3 kez yaşadım bu sorunu ve bugün başka bir oyun oynarken ise 1 kez yaşadım sebebi ne olabilir

PC özellikleri
Oyun tam ekranda ise çok anormal değil.

driver kaynaklı olabilir daha stabil bi driver kurabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun tam ekranda ise çok anormal değil.
pek normal değil bende genelde tam ekran oynuyorum alt tab atınca öyle bi sıkıntı yok onlinede

pek normal değil bende genelde tam ekran oynuyorum alt tab atınca öyle bi sıkıntı yok onlinede
driverlar güncel ve stabil hocam

Tam ekranda oyunu bir pencere gibi değil direkt yep yeni ekran olarak açıyor. al tab atarkende başka ekrana geçiyorsun. bazı oyunlarda olabilir. sende gta 5 te oluyormu

PC özellikleri
Hocam aynı ekran kartı ve sorun bende de var. Çözüm bulabildiniz mi?

Hocam sacma gelicek ama ben macunu değiştirdim değiştirdiğim zamandan beridir 1 kez anca aynı sorun gerçekleşti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri