Neler Yeni

GTA 5 13 saatte inmemiş ttnet leş

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
şuan bende öyle yapıcam durdur devam et şeklşnde peki bilgisayarı kapatsam açtıgımda kaldığı yerden devam ediyor mu
Epicten veya Steamden indiriyorsan devam eder. Mesela 104 GB içerisinden 50 GB indirip kapattın, geri geldiğinde 54 GB üzerinden tekrar başlatıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında tr'de özellikle yaşlılar bunu tercih ediyor. Ülkenin genel standartlarıyla da ilgili.
Diyelim ki emekli birisi yılda sadece 3 ay uğradığı yazlığına bir internet alacak. 3 Aylık olacak ve sadece facebook, instagram, youtube ve haberlere bakmak için olacak. Gidip 100mbps paket mi alır yoksa daha düşük bir paket mi.
Sadece yazlık örneği değil gecekonduda kalan birisi, asgari ücretle çalışıyor eve tek maaş geliyor ve evde iki kişi var. Gidip 100Mbps internet mi alır yoksa 12Mbps mi.

Firmaların 12Mbps paket satması normal, kullanıcıların bu paketleri almak zorunda olması normal değil.
Diyorum ki 12 mbps diye bir paket olmamalı bile. Artık 2021 yılındayız millet uydudan internete geçiyor. İnsanlara şu anki fiyatta artma olmadan en az 50 mbps verilmesi lazım. Yıllardır Superonline kullanıyoruz. Altyapımız max 50 mbps destekliyor ama modem desteklemiyor. 50 Mbps paketleri zaten uçmuş. Bize 12 Mbps paket vermek istediler ama biz biraz daha verip 16'ya çıkardık, modem de 16 destekliyor ama aldığımız değerler max 11. E o zaman neden bizden 16 Mbps parası alıyorlar? Artık 16 Mbps diye bir paket olmamalı.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,937
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
12 mbps için normal fakat 2021'de hala daha şirketlerin insanlara 12 mbps internet vermesi normal değil. 2010 yılında değiliz.
Kullandığı internete göre normal. Daha fazla hız istiyorsa 24 mbps olan paketlere geçebilir.
Ek olarak yorumda arkadaş 100 TL ye aldıgını söylemiş. Bence paket değişsinler. 84 TL 16 kullanıyorum. Ekran kartı alınca 100 TL 24 mbps geçeceğim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
indirme hızım max 1.30 mb/s oluyor en düşük te 300kb/s daha hiç 1,30mb/s hızının üstüne cıktıgını görmedim ama ttnetin bana verdiği sözde 16mb/s :D
Bu sorun Epic Games kaynaklı.
12 Mbps için 1.2-1.3 Mb/sn ile indirmen normal.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Kullandığı internete göre normal. Daha fazla hız istiyorsa 24 mbps olan paketlere geçebilir.
Ek olarak yorumda arkadaş 100 TL ye aldıgını söylemiş. Bence paket değişsinler. 84 TL 16 kullanıyorum. Ekran kartı alınca 100 TL 24 mbps geçeceğim.
Kankam anlaşamıyoruz ki. İnternete göre normal olduğunu ben de söylüyorum zaten. Fakat fiyat ne olursa olsun artık 12 mbps internet diye bir şey olmamalı. En az 50 mbps alınmalı.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,937
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Kankam anlaşamıyoruz ki. İnternete göre normal olduğunu ben de söylüyorum zaten. Fakat fiyat ne olursa olsun artık 12 mbps internet diye bir şey olmamalı. En az 50 mbps alınmalı.
Ama konu bu değil ki knk. O konuda yapacak bişi yok genel durum 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,448
Üyeler
162,689
Son üye
cemobabo
Top Bottom