🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
bende ttnet kullanıyorum benim İnternet hızlı indiriyor epic games yavaş indiriyor
100 tl civarıTarife kaç TL?
zengin olduğumu nerden çıkardın?ne alaka ucuz internet sana ağlamıyorum cevap verme ozaman.konuyu açarken sana sorcak değilim.çok zenginsen git ilk önce saygıyı öğren
12 mbps için normal fakat 2021'de hala daha şirketlerin insanlara 12 mbps internet vermesi normal değil. 2010 yılında değiliz.12 mbps için normal.
Ben 4 günde indirdim kardeşim.merhaba.dün gece 12 de gta 5 indirmeye başladım bugun saat 1 de bi baktım yüzde 63 ü inmiş 13 saatte inmemiş oyun bide internet hızım çök kötü ttneti aradığımdada her şey normal diyor.
indirme hızım max 1.30 mb/s oluyor en düşük te 300kb/s daha hiç 1,30mb/s hızının üstüne cıktıgını görmedim ama ttnetin bana verdiği sözde 16mb/s
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
MODEMİM DE BU Alıntıyı görüntüle
eyvallah teşekkür ederimSen MB/s ile mbps olayını çok yanlış anlamışsın. 12 Mbps için 1.3 çok normal.
İnterneti ucuz değil. Altyapısının desteklediğini alıyor. Yoksa bilerek 16 kullanmıyor bu arkadaş. Düşünmeden yorum yapmayalım.ucuz internet alıp gelip burada ttnet leş diye bize ağlıyorsun
BİZE NE
internetin kötüyse biz ne yapalım
bu bir soru bile değil aslında
bu konunun açılma amacını çok merak ediyorum
desene ozaman normal benim 1.5 günBen 4 günde indirdim kardeşim.
hocam ucuz olmayabilir tamam haklısınız ama niye gelip bunu buraya yazıyorİnterneti ucuz değil. Altyapısının desteklediğini alıyor. Yoksa bilerek 16 kullanmıyor bu arkadaş. Düşünmeden yorum yapmayalım.
dediğin gibi alt yapı neyse onu veriyorlar fiber yok malesef ama türknete geçmeyi düşünüyorum o 35mb/s veriyorİnterneti ucuz değil. Altyapısının desteklediğini alıyor. Yoksa bilerek 16 kullanmıyor bu arkadaş. Düşünmeden yorum yapmayalım.
Tarifesi 100 TL , bilmeden yorum yapmamanızı rica ediyorum. Adam normal mi diye konu açmışucuz internet alıp gelip burada ttnet leş diye bize ağlıyorsun
BİZE NE
internetin kötüyse biz ne yapalım
bu bir soru bile değil aslında
bu konunun açılma amacını çok merak ediyorum