Geta alHiç GTA serisini oynamadım , GTA5 in çok videosunu izledim ama pc yoktu o zamanlar. Almalı mıyım 449a Cyberpunk da var sizce hangisini alayım?
Kesssin al fiyatı çok iyiHocam bir de Battlefield 2042 nasıldır? %92 indirimli 47,99 Epicte alınır mı?
Başka önereceğiniz var mı acaba bu indirimlerde bir şeyler kapmak istiyorum. Yeni Pc aldığım için hiç bir oyunu oynamadım, ETS2, Forza4 oynuyorum şu an güncel olarak ama hikayeli oyunlar da istiyorum açıkçası.Kesssin al fiyatı çok iyi
Rockstar Games'in kendi sitesinde 'GTA 5' 275 TL alacaksan oradan al.Hiç GTA serisini oynamadım , GTA5 in çok videosunu izledim ama pc yoktu o zamanlar. Almalı mıyım 449a Cyberpunk da var sizce hangisini alayım?
Hiç FIFA oyunun yoksa fc25 indirimdeydi öyle ahım şahım indirim yok ama alınabilirBaşka önereceğiniz var mı acaba bu indirimlerde bir şeyler kapmak istiyorum. Yeni Pc aldığım için hiç bir oyunu oynamadım, ETS2, Forza4 oynuyorum şu an güncel olarak ama hikayeli oyunlar da istiyorum açıkçası.
Aaa çok teşekkür ederim Hemen kapayım.Rockstar Games'in kendi sitesinde 'GTA 5' 275 TL alacaksan oradan al.
Alıntıyı görüntüleBuy Grand Theft Auto V: Premium Edition | PC | Official Store | Rockstar Store
The biggest, most dynamic, and most diverse open world ever created, Grand Theft Auto V blends storytelling and gameplaystore.rockstargames.com
Efootbal oynuyorum hocam.Hiç FIFA oyunun yoksa fc25 indirimdeydi öyle ahım şahım indirim yok ama alınabilir
Gerek yok o zaman indirimdeki öbür oyunlardan yararlanın o parayla,bu aralar pek vaktim olmadı indirimli oyunlara bakmaya,siz göz gezdirip karar verebilirsinizAaa çok teşekkür ederim Hemen kapayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Efootbal oynuyorum hocam.
Hiç GTA serisini oynamadım , GTA5 in çok videosunu izledim ama pc yoktu o zamanlar. Almalı mıyım 449a Cyberpunk da var sizce hangisini alayım?