Neler Yeni

GTA 5 Açarmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Haşim Yılmaz
Herkesin bildiği üzere epic games gta 5 i ücretsiz olarak verdi elimdeki sistem kaldırır mı kaldırmazmı emin olmadığım için leş internet hızım la indirmeye kalkamadım sistem özelliklerim Intel core i5-2450m 2.50 GHz 6 GB ram AMD radeon HD 7400m bu sistem GTA 5 i oynatır mı oynatır ise FPS değerleri ne olur yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Herkesin bildiği üzere epic games gta 5 i ücretsiz olarak verdi elimdeki sistem kaldırır mı kaldırmazmı emin olmadığım için leş internet hızım la indirmeye kalkamadım sistem özelliklerim Intel core i5-2450m 2.50 GHz 6 GB RAM AMD radeon HD 7400m bu sistem GTA 5 i oynatır mı oynatır ise FPS değerleri ne olur yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ekran kartınız yeterli performansı veremeyebilir belki arada fps drop olsa bile 720p low (bütün ayarlar ya off yada normal olacak şekilde) 30fps oynayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 2 video buldum açması çok zor görünüyor maalesef

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Mallesef zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Haşim Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartınız yeterli performansı veremeyebilir belki arada fps drop olsa bile 720p low (bütün ayarlar ya off yada normal olacak şekilde) 30fps oynayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 2 video buldum açması çok zor görünüyor maalesef
Başlangıçta çıkan videoda ekran kaydı aldığı halde 20-30 FPS aralığında olduğu gözüküyor benim için 30 FPS bile yeterli olacaktır önümüzdeki 4 günlük sokağa çıkma yasağında vakit geçirmek için indirmek istiyorum bu seviyelerde oynatsa bile yeterli olur benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,095
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan