Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
77'lik al diğerleri sadece online'da para veriyor değmezSteamde 100 tlm var hangisini alıcam
77'lik al diğerleri sadece online'da para veriyor değmezSteamde 100 tlm var hangisini alıcam
Evet, herşeyi oynayabiliyorsunKnk premium edition alırsam normal gta 5 ve gibi online oynuyabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece onu bilmek istiyorum
Knk normal gta 5 değil mi online oynuyabilirim değil mi gta 5 gibi herhangi bir farkı var mı?77'lik al diğerleri sadece online'da para veriyor değmez
olmaz kanka diğerleri ekstra para vsKnk herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi normal gta 5 ile ne farkı var bunun
O zaman ben premium edition alıyorum normal gta 5 ve online oynuyabilirim değil miolmaz kanka diğerleri ekstra para vs
Yani steamde baktım normal gta 5 almayı şeyini bulamadım normalde olmuyor muydu?O zaman ben premium edition alıyorum normal gta 5 ve online oynuyabilirim değil mi
Dostum en ucunu al. Hepsi aynı oyunu veriyor sadece diğerleri Online Gta parası da veriyor yanında. Hepsinde Gta Online a sorunsuz girer oynarsın.O zaman ben premium edition alıyorum normal gta 5 ve online oynuyabilirim değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani steamde baktım normal gta 5 almayı şeyini bulamadım normalde olmuyor muydu?
Farkı yok zamanında o paketi 110'a aldım hâlâ online vs oynanıyor. Diğer paketlerde sadece online'da para verir ama soygun yapınca kolayca kazanılıyorKnk normal gta 5 değil mi online oynuyabilirim değil mi gta 5 gibi herhangi bir farkı var mı?
Teşekkür ederim bu konudaki herkeseDostum en ucunu al. Hepsi aynı oyunu veriyor sadece diğerleri Online Gta parası da veriyor yanında. Hepsinde Gta Online a sorunsuz girer oynarsın.
evet hocamO zaman ben premium edition alıyorum normal gta 5 ve online oynuyabilirim değil mi