Fpsi 150 ye sabitle. Sorun muhtemelen çözülecektirekran karti 6700xt islemcim 7500f hocam
Fpsi 150 ye sabitle. Sorun muhtemelen çözülecektirekran karti 6700xt islemcim 7500f hocam
bu ekran karti ve islemciyle nu fps degerli normal midir hocam video testlerde falan en yuksekte 160larda aliyorlarFpsi 150 ye sabitle. Sorun muhtemelen çözülecektir
Test edilen yer çok önemli. Zaman zaman düşüyordur ztn. Sen 150 ye sabitle devam ederse donmalar 130 a Çek. Ben 150 üstünde kullanınca oyuna baya drop giriyordu.bu ekran karti ve islemciyle nu fps degerli normal midir hocam video testlerde falan en yuksekte 160larda aliyorlar
birde hocam bios guncellemesi cok farkeder mi ben pcyi aldigimdan beri hic guncelleme yapmadim anlik droplar giriyor acaba ondan olabilir miTest edilen yer çok önemli. Zaman zaman düşüyordur ztn. Sen 150 ye sabitle devam ederse donmalar 130 a Çek. Ben 150 üstünde kullanınca oyuna baya drop giriyordu.
bırde fps nasıl sabıtlenıyor hocamTest edilen yer çok önemli. Zaman zaman düşüyordur ztn. Sen 150 ye sabitle devam ederse donmalar 130 a Çek. Ben 150 üstünde kullanınca oyuna baya drop giriyordu.
Farkeder.birde hocam bios guncellemesi cok farkeder mi ben pcyi aldigimdan beri hic guncelleme yapmadim anlik droplar giriyor acaba ondan olabilir mi
Oyun içi ya da steamden yapabilirsinbırde fps nasıl sabıtlenıyor hocam
epic gamesten oynuyorum hocam oyun icinden ayari bulamadimFarkeder.
Oyun içi ya da steamden yapabilirsin
Engine limiti hocam 144'e sabitleyip oynayın.ekran karti 6700xt islemcim 7500f hocam
nerden limitlerim hocamEngine limiti hocam 144'e sabitleyip oynayın.